vacation delay =(

8:35:00 AM

Genting delay!!



Actually, last weekend my holiday to genting was canceled. Kene delay lagi sebab sorang dari my girlfriend x dpt pegi. Ade interview keje. So xkn nak g gntg 3 org jer. Nak g jupe suma 4 orang my girlfriend. Baru cukup korum. Br happening. Walaupun 3 orang je, aku hepi sgt dpt jupe my housemate, sbb rindu lama x jupe. So kiteorang pegi Sunway Pyramid & lepak area Shah Alam. Tapi aku harap aku dapat jupe all my girlfriend. Rindu bangat sama kamu suma!! Lebiu.. muah..



Liza with me



Pic nie tym aku dgn liza, odw ke shah alam nak g amek mmbe lg sorg kt UiTM, Belle. Walaupun kiteorang buta kl, sesat kt area shah alam dgn kl tp dpt gak cari tmpt. Tak sia2 aku jd co-pilot. Suma ikut signboard. Kelakar bile ingt blk. Banyak kali masuk salah jalan. Nak cari tmpt kt shah lam dah penin. Banyak seksyen pastu roundabout pun banyak last sekali sesat. Sekurang-kurangnye dapat gak aku merasa nek myvi baru liza.



Nak tukar ke, Taknak Tukar



Anyway, lagi satu aku nak tnya pendapat korang suma. Aku dh boring dgn layout kt blog nie. Nak tukar layout dgn blogger template yang len. Favorite color black + pink. Ape pendapat korang? Patut tukar ke xpun stay dengan layout nie. Bile tengok blog orang cantik, jeles sesangat. Asal blog cam x orang len. Kalau ade url untuk website blogger layout xpun blogger template, kasi ek. Kite kongsi sesama. Dah search tp suma x menarik minat la.. Tolong ek. Tolong k.




HAPPY APRIL TO ALL!!

You Might Also Like

2 inspiration

  1. layout ni cantik da.. comel ade love warna warni :D.
    bkk ni
    http://www.desihotmasala.com/2008/08/60-bloggerblogspot-premium-free.html

    ade gak yg lawa ;)
    sharing is caring hehe

    ReplyDelete
  2. one more ;)
    http://www.blogtemplates.ws/search/label/Blogger%20Templates

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers