race to the witch mountain

2:14:00 PM

Hari Rabu malam yang lepas, aku g tgk cite nie 'Race to the witch mountain'. Saje nak g tgk ari Rabu, sebab tiket dia murah RM6 jer. Balik je keje trus siap. Tggu membe aku, Mimi dtg amek pastu g Queensbay Mall. Cite nie mmg best sangat cite nie. Lakonan Dwayne Johnson xpun dikenali dengan 'The Rock' mmg best. Dahla senyuman menawan lak.. manis je senyum. Lama dah ade kat wayang tapi baru je aku dpt tgk. nak wat camne kan bz dgn keje. Dua orang guy and girl nie pun cute sangat. Sains fiksyen yang best. Papepun love U 'The Rock'.

You Might Also Like

4 inspiration

  1. yea,i love da show
    it was scary and funny rite!
    disney show is nvr letting us down::P

    ReplyDelete
  2. yup dats right cai hong...
    love dat movie very much..

    ReplyDelete
  3. kawan i cakap cerita ini tak best.
    tapi itu pendapat dia.
    sebab i tak tgk lagi.
    dua cerita best lagi ialah.
    confession of shopaholic dgn knowing.

    ReplyDelete
  4. knowing i dh tgk..
    best gak..
    tp cite confession of shopaholic x tgk lg..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog