Reunion at Langkawi

8:33:00 AM


Kat sini ade nak kongsi cerita skit sementara nak menambahkan posting entry baru. Nak cite pasal my reunion at Langkawi last disember 2008. Reunion nie adalah sempena ex-classmate teknik kelas Awam 1 batch 2003/2004 Sekolah Menengah Teknik Tunku Badul Rahman Putra, Pulau Pinang. Walaupun kiteorang bersama dalam kelas selama 2 tahun je, tapi hubungan kami stil rapat sampai sekarang. Kiteroang dah tinggalkan sekolah lebih kurang 5 tahun tapi baik sampai sekarang. Memang kelas Awam 1 da best. Cikgu2 yang mengajar pun best. Kelas pun selalu bermasalah gak kadang2 kene denda satu kelas. Tapi kiteorang okay je dan tetap maintain. Tapi dalam kelas nie ade gak ramai best student. Kelas nie rajin anjurkan reunion xpun perjumpaan x kisahlah holiday ke, besday party ke, hangout ke. Bulan 12 tahun lepas kiteorang wat reunion 3 hari 2 malam kat Pulau Langkawi. Walaupun yang pegi 10 orang je tapi tetap happening. Kenangan di Langkawi memang best. Memorable..

Atas boat untuk Island Hopping

Nie ade video yang diambil oleh salah seorang member, Nornadia Jaafar dan diedit dan dimasukkan ke dalam youtube oleh diri aku sendiri. Tym nie kiteorang ade atas boat untuk Island Hopping.

P/s: Aku yang pakai cap pink..

Kat sini nak kongsi skit pic kiteorang kat Langkawi..


Pulau Beras Basah




Tasik Dayang Bunting



Cable Car




Underwater World

Ape2 pun PULAU LANGKAWI memang best. Memang pulau lagenda. Korang patut pergi bercuti kat situ. Ajak parent xpun kawan2. Takkan rugi punye pegi holiday kat sana. Tapi jangan lupa bawa duit banyak2 shopping coklat. =)



You Might Also Like

2 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident Activewear Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan Jonlivia K-Pop Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Konsert Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Serum Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir Sport Attire Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai