Reunion at Langkawi

8:33:00 AM


Kat sini ade nak kongsi cerita skit sementara nak menambahkan posting entry baru. Nak cite pasal my reunion at Langkawi last disember 2008. Reunion nie adalah sempena ex-classmate teknik kelas Awam 1 batch 2003/2004 Sekolah Menengah Teknik Tunku Badul Rahman Putra, Pulau Pinang. Walaupun kiteorang bersama dalam kelas selama 2 tahun je, tapi hubungan kami stil rapat sampai sekarang. Kiteroang dah tinggalkan sekolah lebih kurang 5 tahun tapi baik sampai sekarang. Memang kelas Awam 1 da best. Cikgu2 yang mengajar pun best. Kelas pun selalu bermasalah gak kadang2 kene denda satu kelas. Tapi kiteorang okay je dan tetap maintain. Tapi dalam kelas nie ade gak ramai best student. Kelas nie rajin anjurkan reunion xpun perjumpaan x kisahlah holiday ke, besday party ke, hangout ke. Bulan 12 tahun lepas kiteorang wat reunion 3 hari 2 malam kat Pulau Langkawi. Walaupun yang pegi 10 orang je tapi tetap happening. Kenangan di Langkawi memang best. Memorable..

Atas boat untuk Island Hopping

Nie ade video yang diambil oleh salah seorang member, Nornadia Jaafar dan diedit dan dimasukkan ke dalam youtube oleh diri aku sendiri. Tym nie kiteorang ade atas boat untuk Island Hopping.

P/s: Aku yang pakai cap pink..

Kat sini nak kongsi skit pic kiteorang kat Langkawi..


Pulau Beras Basah




Tasik Dayang Bunting



Cable Car




Underwater World

Ape2 pun PULAU LANGKAWI memang best. Memang pulau lagenda. Korang patut pergi bercuti kat situ. Ajak parent xpun kawan2. Takkan rugi punye pegi holiday kat sana. Tapi jangan lupa bawa duit banyak2 shopping coklat. =)



You Might Also Like

2 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog