Tag dari nadia faudzi

12:08:00 AM

1. Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?
saya kan beli sport car, shopping, bawa parent g haji atau umrah, derma kat anak yatim, dsb.

2. Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
ish sonoknye.. nak jd covergirl majalah..

3. Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
Buang masa je camnie..

4. Kalau orang kata blog anda teruk nak mampus!
Blog aku. Hak aku. Aku punye pasal la. Bukan kaco sesape pun. FAHAM!!

5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluarga lah?
xnak suma tuh. Harap bnda nie x berlaku.

6. Kalau tiada lagi hari esok?
mohon maaf kepada tuhan dan semua makhluk tuhan.

7. Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?
xpandang & wat mcm x kenal je. Ape ssh..

8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
kene pikir dulu la.

9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
sy le org yang paling sedih sekali.

10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati? Nyatakan nama artis/selebriti tersebut.
xtaulah nak ckp artis mna.. HANNAH MONTANA kut..

11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
rasa ini xperlu..

12. Kalau orang kata anda kacak/cantik?
Tima kasih byk2. awk pun cute gak =)

13.
Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
ish.. x blh terima kenyaatan suma nie.

14. Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantik?
tentula saya akan ingt malam yg romantik nie smpi bile2..

15. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
rasa2nye xkan kut.. takdir je menentukan..

16. Kalau anda memenangi anugerah? Dan anugerah apa yang anda inginkan?
anugerah?! Anugerah ape ek. Anugerah paling popular kut. =)

17. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?
Urmm.. x penah terpk pun.. tp xnak bangla, nepal dan seangkatan dgn nye. huhu

18. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
nak wat cmne. Xde jodoh. terpaksa terima walaupun hati nie sedih sgt,

19. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
kalau cemburu pada bnda yang baik boleh diterima pakai. Kalau cemburu ntah pape mntk maaflah, I’m not interested.

20. Mengenai orang yang tag kamu ni?
Nadia Faudzi.. berumur 18 thn. Asal Perak. Nak masuk matrik penang tp xdpt. Dpt matrik kedah.

21 : I'm tagging :

Farha Aly Tan
Felly
Miss Zaza
Raihana SR
Miss Dolly Mieya
Miss Amal
Qe-runk
Zurin Azwan
Shahrul Azri
Junnie
Miea

You Might Also Like

3 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident (1) Activewear (2) AirAsia (1) Airport (2) Althea (3) Althea Korea (5) Aperio Natural (1) Award and Tag (40) Baju Kurung Moden (1) Basikal (1) Bateriku.com (1) BBQ (1) beautifulwithtropika (1) Beauty (18) Beauty Blogger (23) Beauty Product (30) Berrybright (1) Biscuit (1) Blog Review (72) Blogger Contest (5) Blusher (1) Body Scrub (1) Buddies Forever (77) Cafe (1) Cambodia (1) Cathay Pacific (1) Cenderahati (2) China (1) CNY (1) Coffee Srub (1) Collagen Blush Colour (1) Contest (5) Cream (1) Crew (1) Dessert (1) Dictionary (1) Dinner (1) Dragonair (1) Eating For Life (97) Ellvita (2) Emergency Triangle (1) Event (4) Event Review (6) Femingra (1) Flamingo by The Beach (1) Flamingo Cafe (1) Flight (3) Food (15) Food Review (35) Food Reviw (1) Footlink (2) Footlink Penang (2) Forest Colour (1) Ghost Musuem (1) Glow Gelenggang (1) Great Wishes (62) Hair Product (4) Halal Food (12) Hari Raya Aidilfitri (1) Hari Raya Buffet (1) Himalaya (1) Himalaya Malaysia (1) Hong Kong (3) Hotel (6) Hotel Review (3) Hotpants (2) Ice Cafe (1) Iitalian food (1) Indonesia (16) Ipoh (2) Ipoh Bali Hotel (1) italian food (1) Johor (1) Jom Makan (1) Jonlivia (2) K-Pop (1) Kamus (1) Kebaya Moden (1) Kedai Pajak (1) Kek Lok Si Temple (1) KL Cafe (1) Klang Parade (1) Konsert (1) Korean Product (5) Krim (1) Kuala Kangsar (1) Kuala Lumpur (4) La Herballe Medi & Spa (1) Lady's Socks (1) Laksa Kuala (1) Lanafira (1) Lazada (6) Lazada Malaysia (6) Lovely Pink (3) lovetropika (1) Lunch Buffet (2) Macau (2) Makan Malam (1) Makeup (1) Malaysia (4) Marios Italian Restaurant (1) Medan (16) Medispa (1) Miscellaneous (25) Moisturising Cream (1) Movie Addicter (31) Museum (6) Nasi Lemak (1) naturalskincare (1) Nyonya (1) Nyonya Cuisine (1) Only In Penang (30) Pakaian Wanita (1) Party (1) Penang (54) Penang Cafe (13) Penang Food (29) Penang Halal Food (12) Penang Hotel (12) Penang Museum (6) Penang My Hometown (101) Penang Places (23) Penang Restaurant (8) Penang Spa (1) Peplum (1) Perak (1) Perfume (1) Personal Life (184) Phnom Penh (1) Postcard (1) Potato (1) Potato USA (1) Printcious (2) Product (17) Product Review (74) Produk (13) Produk Kecantikan (18) Produk Kesihatan (8) Projek Nasi Lemak (1) Projek Nasi Lemak Box (1) Promotion (1) Ramadan (11) Ramadan Buffet (9) Review (85) Seamless Socks (1) Selangor (4) Serum (1) Shah Alam (1) Shenzen (1) ShopBack (1) ShopBackMalaysia (1) Short Trip (4) shurahmalaysia (1) shurahmy. shurahariana (1) shurahpencerah (1) Siem Reap (1) Simply Delicious (3) Smartphone (1) Souvenir (2) Sport Attire (2) Staycation (1) Steamboat (1) Stokin (1) Stylo Shot from My Closet (12) Sunday Buffet Lunch (1) Suplemen (1) Sushivid (1) Susu Kambing (2) syampu (1) Terangganu (4) Thailand (1) Trang (1) Travel (1) Traveloka (4) TV Show (1) Vacation Trip (43) viva la pasta (1) wanitaberhijab (1) WD-40 (2) Wordless Wednesday (7) Zuhai (1)