meet Adam Luba =)

12:22:00 AM

23 MAY 2009
SATURDAY
1.00 PM

QUEENSBAY MALL
PENANG


Last Saturday, I was meet Adam Luba with his friends. Tak sangka lak dapat jupe sebab sebelum nie kenal kat myspace dengan blog jer. Malu pun ade.. Segan pun ade. Maklumla nak jupe orang yang blog faymes nie. Anyway dah banyak kali terserempak dengan Adam tapi malu nak bertegur sape. Kali nie yang dapat beramah mesra dan bersuai kenal. Adam memang seorang yang peramah, friendsly, open minded, cakap banyak, kaki gosip.. Ooops!! Jangan marah ek.. Membe2 Adam pun kelakar & friendly.


Adam Luba, Clara Emily Cancer, Arefiq Momo & Apex Huhu
Celebrate besday Adam =)


Kiteorang lepak kat & jenjalan kat Queensbay Mall je. Celebrate besday Adam yang ke 24. Dah tua!! tapi sorylah xde hadiah.. hehe Pape pun tenkiu Adam belanje KFC.


Clara Emily Cancer, Adam Luba& Arefiq Momo

Pastu kiteorang lepak kat luar Queensbay Mall.. Posing2, sembang2, photegedik.. Diorang tunggu tym nak tengok movie 'Angel & Demon'. tapi aku x join sebab esoknye nak g Bukit Merah Laketown.. nak relax.. =)



Aksi Adam yang menggoda =P.. hehe

P/S : Nice to meet you, Adam Luba & his friends. Thankz Emmet for all dis pic =)

You Might Also Like

15 inspiration

  1. so nice!!!!!!!!!!!

    o ur so prety!
    die org mesty tak bole berfocuz masa ckp ngan u cuz ur so prety ehhehehee

    ReplyDelete
  2. Welcome back.... seronok ke pergi Bukit Merah....??? Seronoklah dgn kawan2.... Nanti update and upload picture ye....

    ReplyDelete
  3. Cai Hong

    thank u so much cai hong..
    i dun think i am pretty..
    i am ordinary person only..

    ReplyDelete
  4. Chilabaeys

    tenkiu..
    soronok g Bukit Merah..
    Nnti nk upload le pic ..
    tgh kumpul dr kawan2..

    ReplyDelete
  5. nice pic :D
    keep smiling cm gitu yeh..hehe

    ReplyDelete
  6. Shafie

    tenkiu shafiee..
    i keep smile always..

    ReplyDelete
  7. oooo first date x ajak eh hehe .. kidding :p

    ReplyDelete
  8. Naps

    nie bukan 1st date la..
    jupe kwn2 jer..
    u nk join ke..
    trun penang cpt..

    ReplyDelete
  9. kek saya bagi kt adam aritu, tak sempat rasa (T_T)

    ReplyDelete
  10. hahahaha..
    yah yah!
    nice to lepak2, gosiip2 with u tu clara..lalalalalla..
    nanti lepak agi..
    ;p

    ReplyDelete
  11. Adam Luba

    okay..
    nnti kite lepak lg k..
    dun forget..
    klu u x bz..

    ReplyDelete
  12. okeh..kalau kita lepak 21hb ni..malam..mau? ^__^

    ReplyDelete
  13. Adam Luba

    21 hb malam..
    rs cm x sedap ati je..
    hehe

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers