nak Hafiz AF menang malam nie!!

9:24:00 AM


Malam nie final AF, korang rasa kan sape yang akan menang..??
sekarang kan dah tinggal 4 laki 1 pompuan..
Hafiz, Isma, Yazid, Akim & Aril..
Aril lak dari AFUNDI MASUK..


tapi kan aku nak malam nie Hafiz yang menang..
dia berbakat..
seorang yang konsisten..
ade pakej tersendiri..
dalam semua peserta AF dialah yang terbaik..
mula2 dia masuk AF memang selekeh..
xpandai bergaya..
tapi sekarang dah style..
kite x boleh menilai orang dari luaran kan..

Vote For Hafiz k!!

Korang lak rasa sape yang akan menang???




You Might Also Like

11 inspiration

  1. seperti kurang meminati AF lah syg...

    hehehe~!
    tapi kalau u minat HAfiz i vote hafiz for u...

    ReplyDelete
  2. hahaha.
    i tak tengok af tapi bagi la hafiz menang.
    :)

    ReplyDelete
  3. dyla support
    awok seratusperatus.
    so hope sangat2 awok jore.
    heks.
    btw.
    apiss bes gak.

    ReplyDelete
  4. ekino nak HAFIZ menang..ske dia..ske sore dia!ehehe :P ada bakat..

    tak cm aril..mke je lbih..sore lbh kurang nubhan jek.. urmmm kita tgk jelah spe menang..kalo aril menang ini bermakna mmg dorang da susun rancangan tu dari awl lg...lalala :D

    ReplyDelete
  5. yes2..
    tenkiu smua menyokong ku..
    harap sesangat hafiz menang mlm nie..
    Go Hafiz Go!!

    ReplyDelete
  6. hafiz sgt bezz!! yeah! clara juga bezt! hehehe doposen..

    ReplyDelete
  7. minat hafiz ye :)

    mmg hafiz antara calon pilihan sy utk menang mlm ni..

    ReplyDelete
  8. yes off course hafiz fh menang dh pun..
    sangat seronok!!

    ReplyDelete
  9. sape nieeh?
    aiyo..
    da lame xmnonton AF..
    last cncentrate pn aF4..

    ahahks..
    tp die mng kn?
    =)

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers