patutkah??

10:20:00 AM

anyway, cite nie camnie..
kat facebook..
kan aku de pegi Bukit Merah last Sunday,
so salah sorang membe nie upload pic aku dengan dia kat fb..
so ade le sorang hamba Allah nie comment..
comment yang nie macam cashier tesco je..

pastu aku terus tersentap..
terasa gak la..
Apsal sound cmtuh?
We do not know each other right..

information for all of you..
I am not Tesco Cashier
I am Quantity Surveyor..

penat je aku study 3 tahun diploma..
sedap2 je orang kata cashier tesco..
tapi mula2 aku xamek berat sangat pasal nie..
just ignore it..

tapi bile aku ym..
ade mmbe tegur kta cashier tesco..
tym tu lagi terasa sangat..
pastu orang gelak2..

Kadang2 terfikir gak..
Patutkah aku marah pasal benda remeh nie..
tapi yang nie kan blog aku..
Hak aku..
Aku boleh letak entry ape yang suka kan..

Ya Allah bagi le aku kesabaran =)

You Might Also Like

14 inspiration

  1. sabar ok syg..
    i igt psl comment dr i td..

    hehehe~
    i pun selalu gak terima mcm ni di blog..mencelakakan fikiran je...

    ReplyDelete
  2. Roozu

    tenkiu my dear roozu..
    tgh sabar le nie..
    selalu terpk psl nie..
    cam terkejut gak..

    tp nk ignore je la..

    ReplyDelete
  3. awww..awk terasa ek..
    terus kn sabo..
    mayb niat org tu just komen bese kot.

    tp susah gak kalau buat org terasa kn..hmm..

    ReplyDelete
  4. xderla..
    kalau dh membe tnya kite keje cashier tesco..
    x rs segan ke shafiee..
    mesti malu kan..

    lgpun xkenal pun org tu..
    apsal nk ckp cmtuh kan..

    ReplyDelete
  5. kalau btl keje cashier xpe gak kn..

    tu pasal..yg tak knl ni susah kalau komen gitu..

    erm..
    pasni kalau dia ade komen pelik2 lg..
    sound je ckit..huhu

    ReplyDelete
  6. baru kuar hutan kot org tu.. xleh nk beza..

    ReplyDelete
  7. biar je.... yg penting bkn cashier tesco kn.

    kalo u jd cashier tesco, tiap2 hari i pg sane beli barang wakakaka

    ReplyDelete
  8. sabor jela..len kali jmp mamat tu lempang muke die pkai u pny diploma tu..soh die bukak mata luas2 hehe!

    ReplyDelete
  9. Shafie

    tu la psl..
    xper2..
    pasni kalau dia kata lg..
    mmg nk kene sound..
    tp kt fb x fren pun dgn dia..

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Hann

    tenkiu hanif..
    back up aku..
    tp kalu org sound ko pun..
    mesti ko mrh kan..

    ReplyDelete
  12. Naps

    u nie kan..
    usik i lak..
    nk kene nie..

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers