Tag dari Cik Epal

10:50:00 PM


Siapa KEKASIH anda?

I dun have bf..
Dah lama clash..
Skrg nie dia ex saya la..

Macam mana die MELAMAR anda?
Dia kol saya & mesej no sy..

Ape perkara yang paling BODOH penah dilakukan kat korang?
Ntahle dah x ingt.

Korang still KAPEL ke?
X copel dah..

Sila TEMPEK gambar BF/GF korang.
Xnak letak la.. dah lama delete pic dia.

Senaraikan 10 perkara yang korang SUKA pasal si dia
Saya BENCI dia!!

Ape korang nak cakap bile BF/GF korang bak BUANG korang dari Life dia? Huh????
GO TO HELL!!

Sudah selesai menjawabnyer jadi mari kita TAG yang lain pula mereka adelah:

1) Miss Chocolate
2) Ynaa Oh Yna
3) Miss Dolly Miea
4) Cik Yuyu (:
5) Farha Ali Tan
6) Farah Amalina
7) Nad Cydot
8) Nana Chocaholic

You Might Also Like

8 inspiration

  1. tak da kekasih ye ker ni haha
    cover line..

    ReplyDelete
  2. hi clara.. huhu tag yang sangat cepu emas! tp anda bjaya mennyudahkan dengan jayanya! tahniah..

    p/s: sorry la, x smpt lg nk wat tag ari tuhh

    ReplyDelete
  3. ello there..nice blog~
    saje singgah2...hehe..
    peace~

    ReplyDelete
  4. Fezal Mohd

    yerla..
    betul la..
    dh xde bf..
    ngaku jer la..
    tp single ni ade best dia..

    ReplyDelete
  5. Miss HawtChocolate

    okay2..
    u buat k nnti..
    i nk tgk..

    ReplyDelete
  6. Hani

    cepue mas ke hani?
    xper x kisah..
    klu nk wat, watla..
    klu xnk pn xper..

    ReplyDelete
  7. Kontang

    singgah selalu pun xper la..
    x kisah..
    tenkiu..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog