X-Men the movies 2009

7:42:00 PM



X-MEN THE MOVIES
WOLVERINE ORIGINS



Khamis lepas, balik je keje trus siap. N then trus g Gurney Plaza dgn my best friend. Lgpun diorg yg study balik jap. Kiteorang decide nk g tgk wayang midnight sebab esoknye cuti Labour Day. So amek tiket kul 11.10 pm. Sebelum tu g makan dulu kat area Gerney Drive. Makan laksa, kerang baker dengan rojak buah. X sempat nak amek pic sebab masing2 lapar Penat mmg penat sbb dr keje kan. Keje kene pegi site valuation. Dah la site panas gile. Tp sbb nk tgk cite X-Men gak. Penat pun boleh hilang.




Cite nie mmg best keseluruhannya. Banyak aksi yang best2. pastu banyak watak yang menarik la. Cite nie mengisahkan kewujudan Wolverine sebelum adanya mutan-mutan lain. Movie Wolverine adalah cite sebelum movie2 X-Men sebelum nie. Sebelumnya adanya Profesor X dan Storm lakonan Halle Berry. Menceritakan Logan ataupun Wolverine dari kecil lagi dah ade kuasa sendiri terbunuh ayah kandungnya. Kemudian melarikan diri ke dalam hutan bersama abangnye Victor. Logan dan Victor berjanji akan melindungi satu sama lain kerana mereka adalah mutan dan mempunyai kuasa tersendiri. Banyak mutan dengan kuasa tersendiri. Pelakon2 cite nie Dominic Monaghan, Hugh Jackman, Liev Schreiber, Ryan Reynolds. Suka sangat watak sampingan lakonan Ben Affleck dgn Will.I.Am dr group Black Eyed Peas.



Cite nie boleh diberi 5 bintang. Sebab memang menarik. Bagi sesiapa yang memang minat cite dari animasi komik nie. Mesti x sabar nak tgk movie nie. Cite nie lagi menarik dari kartun komik. Mesti x rasa membazir menghabiskan RM10 untuk wayang nie kerana pulangannya menarik. X akan rasa puas dengan cite nie walaupun kite duduk selama 1 jam 50 minit. Sesetengah orang yang x mengikuti dan tidak meminati cite sebegini mesti akan berasa bosan dan tidak memahami cite ini. Movie-movie X-Men sebelum nie pun memang menarik. Kepada sesiapa yang x tengok lagi, pegi sekarang.. =)




You Might Also Like

7 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident (1) Activewear (2) AirAsia (1) Airport (2) Althea (3) Althea Korea (5) Aperio Natural (1) Award and Tag (40) Baju Kurung Moden (1) Basikal (1) Bateriku.com (1) BBQ (1) beautifulwithtropika (1) Beauty (22) Beauty Blogger (28) Beauty Product (34) Berrybright (1) Biscuit (1) Blog Review (82) Blogger Contest (7) Blusher (1) Body Scrub (1) Buddies Forever (77) Cafe (1) Cambodia (1) Cathay Pacific (1) Cenderahati (2) China (1) CNY (1) Coffee Srub (1) Collagen Blush Colour (1) Contest (5) Cream (1) Crew (1) Dessert (1) Dictionary (1) Dinner (1) Dragonair (1) Eating For Life (102) Ellvita (2) Emergency Triangle (1) Event (4) Event Review (9) Femingra (1) Flamingo by The Beach (1) Flamingo Cafe (1) Flight (3) Food (17) Food Review (41) Food Reviw (1) Footlink (2) Footlink Penang (2) Forest Colour (1) Ghost Musuem (1) Glow Gelenggang (1) Great Wishes (62) Hair Product (4) Halal Food (13) Hari Raya Aidilfitri (1) Hari Raya Buffet (1) Himalaya (1) Himalaya Malaysia (1) Hong Kong (3) Hotel (6) Hotel Review (3) Hotpants (2) Ice Cafe (1) Iitalian food (1) Indonesia (16) Ipoh (2) Ipoh Bali Hotel (1) italian food (1) Johor (1) Jom Makan (1) Jonlivia (2) K-Pop (1) Kamus (1) Kebaya Moden (1) Kedai Pajak (1) Kek Lok Si Temple (1) KL Cafe (1) Klang Parade (1) Konsert (1) Korean Product (5) Krim (1) Kuala Kangsar (1) Kuala Lumpur (4) La Herballe Medi & Spa (1) Lady's Socks (1) Laksa Kuala (1) Lanafira (1) Lazada (7) Lazada Malaysia (7) Lovely Pink (3) lovetropika (1) Lunch Buffet (5) Macau (2) Makan Malam (1) Makeup (1) Malaysia (4) Marios Italian Restaurant (1) Medan (16) Medispa (1) Miscellaneous (25) Moisturising Cream (1) Movie Addicter (32) Movie Review (1) Museum (6) Nasi Lemak (1) naturalskincare (1) Nyonya (1) Nyonya Cuisine (1) Only In Penang (35) Pakaian Wanita (1) Party (1) Penang (58) Penang Cafe (14) Penang Food (31) Penang Halal Food (13) Penang Hotel (15) Penang Museum (6) Penang My Hometown (105) Penang Places (24) Penang Restaurant (9) Penang Spa (1) Peplum (1) Perak (1) Perfume (1) Personal Life (184) Phnom Penh (1) Postcard (1) Potato (1) Potato USA (1) Printcious (2) Product (20) Product Review (84) Produk (13) Produk Kecantikan (20) Produk Kesihatan (9) Projek Nasi Lemak (1) Projek Nasi Lemak Box (1) Promotion (1) Ramadan (11) Ramadan Buffet (9) Review (97) Saturday Buffet Dinner (2) Seamless Socks (1) Selangor (4) Serum (1) Shah Alam (1) Shenzen (1) ShopBack (1) ShopBackMalaysia (1) Short Trip (5) shurahmalaysia (1) shurahmy. shurahariana (1) shurahpencerah (1) Siem Reap (1) Simply Delicious (3) Smartphone (1) Souvenir (2) Sport Attire (2) Staycation (2) Steamboat (1) Stokin (1) Stylo Shot from My Closet (12) Sunday Buffet Lunch (2) Suplemen (1) Sushivid (1) Susu Kambing (2) syampu (1) Terangganu (4) Thailand (1) Trang (1) Travel (2) Traveloka (4) TV Show (1) Vacation Trip (44) viva la pasta (1) wanitaberhijab (1) WD-40 (2) Wordless Wednesday (7) Zuhai (1)