X-Men the movies 2009

7:42:00 PM



X-MEN THE MOVIES
WOLVERINE ORIGINS



Khamis lepas, balik je keje trus siap. N then trus g Gurney Plaza dgn my best friend. Lgpun diorg yg study balik jap. Kiteorang decide nk g tgk wayang midnight sebab esoknye cuti Labour Day. So amek tiket kul 11.10 pm. Sebelum tu g makan dulu kat area Gerney Drive. Makan laksa, kerang baker dengan rojak buah. X sempat nak amek pic sebab masing2 lapar Penat mmg penat sbb dr keje kan. Keje kene pegi site valuation. Dah la site panas gile. Tp sbb nk tgk cite X-Men gak. Penat pun boleh hilang.




Cite nie mmg best keseluruhannya. Banyak aksi yang best2. pastu banyak watak yang menarik la. Cite nie mengisahkan kewujudan Wolverine sebelum adanya mutan-mutan lain. Movie Wolverine adalah cite sebelum movie2 X-Men sebelum nie. Sebelumnya adanya Profesor X dan Storm lakonan Halle Berry. Menceritakan Logan ataupun Wolverine dari kecil lagi dah ade kuasa sendiri terbunuh ayah kandungnya. Kemudian melarikan diri ke dalam hutan bersama abangnye Victor. Logan dan Victor berjanji akan melindungi satu sama lain kerana mereka adalah mutan dan mempunyai kuasa tersendiri. Banyak mutan dengan kuasa tersendiri. Pelakon2 cite nie Dominic Monaghan, Hugh Jackman, Liev Schreiber, Ryan Reynolds. Suka sangat watak sampingan lakonan Ben Affleck dgn Will.I.Am dr group Black Eyed Peas.



Cite nie boleh diberi 5 bintang. Sebab memang menarik. Bagi sesiapa yang memang minat cite dari animasi komik nie. Mesti x sabar nak tgk movie nie. Cite nie lagi menarik dari kartun komik. Mesti x rasa membazir menghabiskan RM10 untuk wayang nie kerana pulangannya menarik. X akan rasa puas dengan cite nie walaupun kite duduk selama 1 jam 50 minit. Sesetengah orang yang x mengikuti dan tidak meminati cite sebegini mesti akan berasa bosan dan tidak memahami cite ini. Movie-movie X-Men sebelum nie pun memang menarik. Kepada sesiapa yang x tengok lagi, pegi sekarang.. =)




You Might Also Like

7 inspiration

  1. shaye da nengok cite nih.. dri sudut aksi ianye mmg besh!

    dri sudut percintaan plak.. sedey siot!! feeling i di shituh!! owhhhh

    ReplyDelete
  2. mmg best cite nie..
    x rugi g tgk..
    dh la dpt seat 2nd dr depan..

    ReplyDelete
  3. Ape jadi pd styker ehh?
    Die jalan terusss je kerr...?

    ReplyDelete
  4. hahahha.
    cerita ini mmg best.
    tidak dinafikan lagi.
    HAHAHA.
    btw, ben stiller ada main ke.
    tak perasan la pulak.

    ReplyDelete
  5. korg kene tgk cite nie la..
    br tau cmne..
    tp mmg best sgt2..

    ReplyDelete
  6. best2....suker tul...clara...leo pown tengok kat gurney ari khamis tu...tp pukul 11.40mlm...

    ReplyDelete
  7. leogirl
    yeke leogirl....
    klux blh kite jupe kan..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers