X-Men the movies 2009

7:42:00 PM



X-MEN THE MOVIES
WOLVERINE ORIGINS



Khamis lepas, balik je keje trus siap. N then trus g Gurney Plaza dgn my best friend. Lgpun diorg yg study balik jap. Kiteorang decide nk g tgk wayang midnight sebab esoknye cuti Labour Day. So amek tiket kul 11.10 pm. Sebelum tu g makan dulu kat area Gerney Drive. Makan laksa, kerang baker dengan rojak buah. X sempat nak amek pic sebab masing2 lapar Penat mmg penat sbb dr keje kan. Keje kene pegi site valuation. Dah la site panas gile. Tp sbb nk tgk cite X-Men gak. Penat pun boleh hilang.




Cite nie mmg best keseluruhannya. Banyak aksi yang best2. pastu banyak watak yang menarik la. Cite nie mengisahkan kewujudan Wolverine sebelum adanya mutan-mutan lain. Movie Wolverine adalah cite sebelum movie2 X-Men sebelum nie. Sebelumnya adanya Profesor X dan Storm lakonan Halle Berry. Menceritakan Logan ataupun Wolverine dari kecil lagi dah ade kuasa sendiri terbunuh ayah kandungnya. Kemudian melarikan diri ke dalam hutan bersama abangnye Victor. Logan dan Victor berjanji akan melindungi satu sama lain kerana mereka adalah mutan dan mempunyai kuasa tersendiri. Banyak mutan dengan kuasa tersendiri. Pelakon2 cite nie Dominic Monaghan, Hugh Jackman, Liev Schreiber, Ryan Reynolds. Suka sangat watak sampingan lakonan Ben Affleck dgn Will.I.Am dr group Black Eyed Peas.



Cite nie boleh diberi 5 bintang. Sebab memang menarik. Bagi sesiapa yang memang minat cite dari animasi komik nie. Mesti x sabar nak tgk movie nie. Cite nie lagi menarik dari kartun komik. Mesti x rasa membazir menghabiskan RM10 untuk wayang nie kerana pulangannya menarik. X akan rasa puas dengan cite nie walaupun kite duduk selama 1 jam 50 minit. Sesetengah orang yang x mengikuti dan tidak meminati cite sebegini mesti akan berasa bosan dan tidak memahami cite ini. Movie-movie X-Men sebelum nie pun memang menarik. Kepada sesiapa yang x tengok lagi, pegi sekarang.. =)




You Might Also Like

7 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident Activewear AirAsia Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal Bateriku.com BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Berrybright Biscuit Blog Review Blogger Contest Blusher Body Scrub Buddies Forever Cafe Cambodia Cathay Pacific Cenderahati China CNY Coffee Srub Collagen Blush Colour Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Ellvita Emergency Triangle Event Femingra Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Forest Colour Ghost Musuem Glow Gelenggang Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Hotel Review Hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan Jonlivia K-Pop Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak Kek Lok Si Temple KL Cafe Klang Parade Konsert Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Party Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Phnom Penh Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Serum Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Siem Reap Simply Delicious Smartphone Souvenir Sport Attire Staycation Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen Sushivid Susu Kambing syampu Terangganu Thailand Trang Travel Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai