Transformers 2

7:47:00 PM


Transformers 2


dah lama menanti cite nie..
akhirnya muncul juga..
memang minat gile cite nie..
kepada sesiapa yang x suke jangan kritik k.
aku peminat setia Transformers nie..
xpuas le tengok movie
pasni kalau ade free time nak g tgk sekali lg movie nie.
& nak beli dvd cite nie..
nak tgk puas2 kat umah..
dvd Transformer 1 dh ade..

ade sambungan lagi cite nie..
memang x sabar menanti..



Dear Bumble Bee,


I love u so much!!
look HOT!!


kete pun menarik, Camaro..
suke sangat time Bumble sedih bile tuan dia hampir mati.
& another one bile tuan dia nak smbg study kat kolej..
kelakar tol Bumble Bee..
mmg patut dia jadi guardian kat Sam..
memang dia protect habis-habisan.
bestnye kalau aku pun ade guardian gak..


kat sini nak ucap Thanks a Lot kepada suma membe yang wish besday..
terharu sangat..
korang ingat gak besday aku yer..
aku harap sangat besday nie bermakna wat diriku ni.

kepada yang wish ke my handphone, myspace, friendster, facebook & blogger..
Terima kasih banyak2 yer..

Minggu nie teramat le tensen dengan keje.
Bertambah dengan penat nye..
Aku rindu diri aku yang dulu.



To MJ,

rest in peace..
mat mengejutkan dengan berita kematian beliau..

You Might Also Like

8 inspiration

  1. Betul... saya pun minat giler dgn movie tu.... siap ada 2 DVD lagi.... dekat 50 kali kot tengok DVD tu.... Kali ni belum berpeluang lagi... tiket habis memanjang kat Kuala Lumpur.....

    ReplyDelete
  2. Kalau MJ tu betul masuk Islam, kita sedekahkanlah surah Al-Fatihah untuk dia... moga rohnye diletakkan dalam golongan yang diredhai di sisi Allah... Al-Fatihah...

    ReplyDelete
  3. Tenet da ok..huhu... kelmarin dsbbkn tenet down.. terpakselh mlepaskn kbosanan g tgk wayang transformer..waa.. best giler.. lawak ader, efek gile gaban, dgn story yg xleh jangka n yg pling best duration 2jam lbih..huhu... kepuasan kluar panggung..huhu..

    ReplyDelete
  4. Chilabaye's,
    anyway mmg best gile transformers2 ..
    everything about this movie is amazing right...
    the actor, car, view..
    mmg best sangat..
    kene kasi 10 bintang..

    kalau betul MJ islam..
    kene kebumi cara islam..
    tp ade bacer newspaper kan..
    nak kebumi MJ dalam kristian & islam..
    pelik kan..

    ReplyDelete
  5. Liey,
    memang berbaloi tgk cite tuh..
    x rugi..
    i pun nasib baik tiket kwan book 10 seat..
    i amek satu..
    sbb mmg ssh nk dpt tiket tau..

    ReplyDelete
  6. Yeeiii... saya dah dapat tengok dah malam tadi.... memang best giler... kena tengok banyak kali ni.... masih tak puas... jom joint sekali nanti... 12/10 bintang....

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers