got chesse cake

10:11:00 PM



Hari ini, opis ku A I KONSULT telah menerima cheese cake dari Nor Azah Consultant.
Kenapa dapat kek nie??
Sebab tolong diaorang wat BQ untuk projek sekolah kat Jerlun, Kedah.
Ape itu BQ?
BQ itu ialah Bill of Quantities.
Lagipun x dapat nak tolong banyak, dapat tolong skit je sebab ade keje sendiri yang belum setel.



Nampak tak tulisan kat cheese cake tuh.. 'To Warga A I Konsult Thank You from Nor Azah Consultant'.
Sebenarnya company A I Konsult & company Nor Azah Consultant adelah dua company Quantity Surveying Consultant.
Ataupun dalam bahasa Melayu nye ialah Firma Jurukur Bahan.



Yummy!!
Cheese cake Oreo. Bahagian atas cheese dan bahagian bawah oreo.


Kek-kek yang telah hancur dipotong oleh diri saya sendiri.
Time for tea time.
Let eat the piece of chesse cake.

=)

You Might Also Like

20 inspiration

  1. mak aih... secret recipe.. fav tu.. kalo blueberry cheese cake lg kecur..
    haha.. ok.. da wt kputusan.. ujung mggu ni kena g secret recipe.. huhu..

    ReplyDelete
  2. Liey,
    ye sedap..
    tp kalau cheese kan..
    makan byk2..
    muak tau..

    ReplyDelete
  3. erm,oreo masam ckit la..hehe..i penah keje secret resipe..bru jerk benti sbb nk msuk poli lik..btw, i suggest u try new york cheese cake/ marble cheese cake. it's the best popular cheese cake & marble cake penah dpt award tau.. hehehehe..

    ReplyDelete
  4. S I Z U K A ,
    Yeke..
    nnti irt kek yg u gtau tuh..
    mayb sedap..
    i peminat cheese..

    ReplyDelete
  5. Naps,
    Azmer, xleh tahan..
    kene beli pastu makan le..

    ReplyDelete
  6. Bagusnye consultant tu... mesti baru dapat payment dari clien... Teruskan hubungan antara consultant... bukan senang nak dapat macam ni kalau kat KL... masing2 berebut2 nak dapat projek je... bila ada seminar barulah jumpa... :)

    ReplyDelete
  7. Chilabaey's,
    ntahle..
    mayb kut dpt payment..
    bos cmpny i kwn baik dgn company yg kasi kek..
    dua2 consultant kan..

    ReplyDelete
  8. Takpe biar 2 boss baik, janji staff yang dapat makan kek.... Hehehe..... Clara makan 2 potong ye...??? :p

    ReplyDelete
  9. Chilabaey's,
    pggl lia je..
    clara tu nickname je..

    kek tu mmg sy yg ptong kan..
    hancur kan..
    bos yg suruh potong..
    so ape lg..
    cheese cake kan ssh skit nk potong ..
    hehe

    ReplyDelete
  10. Oklah saya panggil lia je lepas ni... Kalau nik name saya suka nak taip, panggil Muz je...

    Memang cheese kek susah nak potong, melekat2... tapi makan senang je..kan.... hehehe....

    Selamat berhujung minggu.... try beli tiket Transformers pagi tadi, semua penuh hari kat One Utama... tension je....

    ReplyDelete
  11. Chilabaey's,
    ok..
    pasni pggl Muz jer..

    makan mmg sng..
    tp makan byk2 muak le ..

    tket transformer selalu abis..
    kan Queensbay Mall..
    3 tayangan kul 8.15 pun full..
    tp nasib baik sempat tgk kan..

    ReplyDelete
  12. Lama tak update Lia... bz ye.... Saya semalam baru dapat tiket untuk Transformers... itu pun tengahari ni.... entah dapat pergi ke tak... ni tgh bz juga... nasib baik ada kerja luar... boleh mengulor kejap pukul 12 tghari... hehehe.... Lain masa dan hari masih lagi full... gilerlah movie ni....

    ReplyDelete
  13. uhuhuu.. daku mahu jugak... hifiber cheese adalah yang paling best!! sihat lg sodappp!

    ReplyDelete
  14. azman,
    mmg sedap..
    cepat g secret recipe..

    ReplyDelete
  15. Chilabaeys's,
    Muz,
    sangat jeles sama awak..d
    dpt tgk lg..
    kat Penang nie..
    tiket full je..

    ReplyDelete
  16. hanilopiplopz,
    yer..
    cheese mmg best..

    ReplyDelete
  17. Samalah kat sini juga Lia.... Tu pun kebetulan dan masa yang seuai baru dapat walaupun dah berkali2 mencuba.... kalau seat depan tu banyaklah... taklah buat pening kelapa je.... cuba lagi ye... nanti kalau dapat bagitahu saya... ok... selamat mencuba.... :) senyum selalu macam selalu...

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers