ice age 3

10:01:00 PM

Sabtu, 11 Julai 2009

Pulau Pinang dilanda hujan lebat yang amat sangat..
mungkin hujan rahmat..
tapi terlalu lebat dari pagi hari Sabtu sampai ke esoknye hari Ahad..
Dah lama x hujan kan..
Weekdays lak panas terik sangat2..
Sekali sekale hujan memang lama dan menyebabkan banjir kilat..
Kilat + guruh yang menakutkan..
dan membuat kan aku lapar..
Hehe...

--------------------------------------------------------------------

tersangat le boring hari Sabtu semalam.
Dah deal dengan Wadah nak pegi Pragin Mall.
sebab ade sale kat Pacific Komtar.
tapi ade masalah transport & hujan.
Batal le adegan shoppin..


Ice Age 3 : Dawn of The Dinosaurs

tapi semalam kan Mimi kol aku..
Ajak tengok ice Age 3 dengan kakak dia..
& bersama kawan2 kakak dia..
Tersangatlah hepi..
so kuar umah kul 10 lebih.
dapat le lepas gian tengok Movie..
dah salah satu hobi lak..
wayang kul 11.20 malam..
midnight movie at Pragin Mall..


pas abis movie,
kiteorang lepak kat Kapitan dekat area Town..
makan Nasi Briyani & Kebab Tandori..
salah satu tempat makan yang faymes & menarik di Penang..
so sape2 nak mai Penang nie..
Nasi Kandar Beratur & Kapitan is da best..
Promote Penang nie!!


Cite Ice Age 3 yang best!!!!
aku ikuti dari Ice Age 1, 2 & 3..
memang animasi menarik..
dari awal movie nie sampai habis..
aku memang gelak x berenti..
aku rasa akulah yang gelak paling kuat..
Memang kelakar habis la..
Nanti nak cr Dvd Ice Age 1, 2 & 3.
korang suma jangan lupa tengok..
cute sangat watak2 animasi nie..


x sabar nak tengok movie Obsessed..
lakonan Beyonce Knowles..
next week hangout again..

You Might Also Like

9 inspiration

  1. Ooohhh... tengok Ice Age ye... tak ajak pun.... Ok... Lama tak pekena nasi kandaq.... Sebelum Transformers hari tu dapat tiket Obsessed dari TV3 kat Cinelasure, Mutiara Damansara.... malas nak pergi, so bagi kat adik ipar dengan kawan2 dia.... Midnight preview...

    ReplyDelete
  2. Chilabaey's,
    hehe..
    jauh kalau dkt dh ajak dh..
    cmne dpt tiket free ek??

    ReplyDelete
  3. Adik praktikal kat TV3 sekarang ni, so, boss department diaorang ada tiket lebih untuk preview filem tu... tu yang dapat tu.... lepas ni filem apa pulak tak tahu lagi.... nanti kalau ada lagi, nak tak.. tapi kena datang sini lah pulak.... :)

    ReplyDelete
  4. ice age 3 x tgk lg.. tp obsessed sudah ku tonton!! hehee..

    ReplyDelete
  5. Chilabaey's,
    sangat2 beruntung adik kamu tuh..
    dpt tgk wyg free..

    ReplyDelete
  6. hanilopiplopz,
    best x cite obsessed tuh..
    mcm menarik jer..

    ReplyDelete
  7. konflik cerita agak draging, tp klimaks agak ok..

    ReplyDelete
  8. best ke ice age ni???
    x tgok lg...huhu


    xpena tgok katun eng..
    cume skali tgok upin n ipin..hehe

    ReplyDelete
  9. chipsmore,
    cik epal,
    mmg best..
    klar habis..
    pegi tgk cpt..

    krtun melayu upin & ipin..
    mmg da best..
    antara semua cite kartun melayu..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog