Weekdays in July =)

11:04:00 PM


Minggu ini saya teramat sibuk sangat2..

bz.. BZ.. bz.. BZ.. bz.. BZ..

selalu balik lambat
Balik umah akan trus rasa ngantuk
Pastu tido pastu bangun untuk keesokkan hari..
Bangun tido, siap pegi keje..
begitula rutin harian sekarang nie..

Letihnya keje kan..
Baru tau seksa cari duit
Dulu keje mintak duit
Mama nak itu.. Mama nak ini..
Sekarang baru rasa susahnya nak cari duit.
& hargai suma duit2 gaji tuh..
Nak belanja pun rasa sayang kan.

Lepas abis study x sabar nak keje..
Bile dh keje terasa nak study balik..
Asal aku x dapat sambung degree lagi nie..

Blog pun x sempat update..
Anyway akan diupdate selepas ini..

I miss my old myself!!
Come back old Clara..
Plz.. Plz..

You Might Also Like

9 inspiration

  1. kuatakn semangat k sys sygs ;)

    ReplyDelete
  2. Bawak bersabar Lia... Macam tulah resam bekerja... kalau datang bz tu sampai rasa tak cukup tangan, tapi kalau dah kurang sikit nanti rasa lapang di dada.... Ceria sikit ye, Lia kan dah nak convo dah.... :)

    ReplyDelete
  3. Queen Mia,
    yerla..
    tgh bersabar dan kuatkans semangat..

    ReplyDelete
  4. Chilabaey's,
    yer la..
    adat bekerja mmg cmnie..
    tgh mncr waktu berehat..

    mmg nk konvo..
    dh apply cuti..
    & dh approve dh pun..

    ReplyDelete
  5. xpe sbr sbb sudah menjadi lumrah kalo dah keje.. chill k ;)

    ReplyDelete
  6. AZmer,
    kene sbr dan reda..
    kene senyum walaupun xsuke..
    =)

    ReplyDelete
  7. huh!
    tahu penat..
    sampai hari minggu tgh2 hari pun u bantai tetdo..hahahah!

    eh!
    ahad..QB jom! i ada photoshoot! huhuhu

    ReplyDelete
  8. adamLUBA,
    bkn tgh hr.. ptg la..
    ish dush dush..

    photoshot ape??
    model ke..
    nak itut adam..

    ReplyDelete
  9. So, masa konvo nanti Lia enjoy lah dengan kawan2 sepuas2nye... jangan mabuk2 dahlah nanti balik office buat pengiraan, entah apa2 dikiranye.... hehehehe.... :)

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers