my weekend =)

11:56:00 PM

18th July 2009
Saturday

I watching dis movie, Skrip 7707 at GSC Queensbay Mall.
wacthing dis movie with my adik,
Hangout with my birthday boy, Afiq & his friends, Wan..
Went to his classmate wedding at Bukit Jambul Indah.
near my office..

Went to secret recipe,
Yummy!!
Marble Chesse Cake & Spageti..


Skrip 7707

Cite nie boleh diberi 5 bintang.
Ade 9 cite seram dalam satu filem.
Ade 35 pelakon kut x salah.
ade babak seram tp x banyak.
skit je..
ape2pun x boleh lawan movie 'Jangan Tegur' lagi.
cite tu lagi seram habis..


19th July 2009
Sunday


Went out early at 11pm to took back my car..
Kete aku rosak hari Rabu yang lepas.
So hantar g bengkel kete.
Mekanik tu kata kan kete aku minyak itam bocor..
Licking!!
so dah baiki & habis dalam RM 300 lebih..


KFC Hot & Spicy



KFC Cheese Chikaroni


Sebelum tu singgah KFC Jalan Larut.
In front of Royal Hotel Penang,
near Auto Bavaria & Rozel.
makan Cheese Chikaroni & Hot & Spicy Chicken..
Sangat sangat Sedap!!


My baju kurung

Looking for my white baju kurung for my convocation day..
Finally, I got it!!
Anyway memang susah nak dapat baju kurung kaler putih nie.
baju nikah & baju kahwen banyak le..
xkan le aku nak pakai baju yang ade labuci & vogue for my convo.
Nanti pakai jubah xnampak baju tuh.
So beli yang simple je..
Harga pun berpatutan.
Tak sia2 jalan sorang2 kat Choraw Star..



My new handbag

& then i bought this handbag..
Black handbag from Vincci.
Cantik kan!!
New from Vincci at Pragin Mall.


So hajat untuk No 1 & 5 dah tercapai..
Yes!!
untuk No 2, 3 & 4 dalam proses..
No 6 sedang mencari..
Nak tau ape, click here!!
things that i need right now..

You Might Also Like

14 inspiration

  1. cheese chikaroni mmg cedap bangat :D

    ReplyDelete
  2. Naps,
    tapi x puas makan la..
    skit sangat..
    tu la bj kurung i tuh..
    yg u nak tgk..
    simple je..

    ReplyDelete
  3. a'aa sikit kn..
    lawa u pakai bj kurung :D

    ReplyDelete
  4. ak pn da tgk cite tu...seram k??ak konpius la...cite tu seram or lawak...hik3...bg ak part kt lif tu y tkut sket...cz smlm mse ak naik lif...ak tbayang cite tu...huahahahaha...KUBUR DI DEPAN MATA!!!!!!

    emm...cheezy chikaroni tu...xsdp cz ak xske cheese byk2...huhu...

    baju tu xjelas la...xnmpk sgt...hihi..xsabar nk tggu bln dpn...kui3...

    d last one...kalo ko g vincci lg...ko tgk kn kasut hitam btutup...y ad baldu sket kt blakang n tumit...kt tmpt ak da xd stock...kalo ad kt tmpt ko...ak nk mtk tlg ko bli kan...hihi...

    ReplyDelete
  5. liezza,
    cite tu bolh la..
    ape yg ko konfius..
    ade seram ade x..

    aku suke cheese liza..
    tula aku nak makan sgt2..
    tp skit jer la..

    baju aku simple je..
    malas nak kebaya ke ape ke..
    just baju kurung jer..

    kasut hitam baldu..
    rasa penah tgk..
    kasi gmbr le..
    tunjuk kat aku..

    ReplyDelete
  6. Minggu yang seronok untuk Lia... Tengok wayang ye... saya tak minat cerita seram2 lah buat sakit jantung je nanti.... So, sekarang ni tengah tunggu tiket Harry Porter pulak... Punyalah susah nak dapat, memanjang penuh je....

    Bagus x3... Baju kurung dah dapat, awak lawa kalau pakai baju kurung putihlah... baju yang cantik.... macam tuan dia juga... chinese looking maa.... saya suka...

    Handbeg dah dapat, buleh isi macam2 dalam tu... make-up, gincu, eye-shadow, compack powder.... tiket wayang... cd installer, kunci kereta, kunci rumah, KFC chickeroni dan macam2 lagi... hehehe....

    Kamera... opss belum ada lagi ye.... tengah usaha kan... Ok terus mengumpul... dan juga hajat2 yang lain.... Arios Amigos...

    ReplyDelete
  7. Chilabaey's,
    lia pn x brp suka..tp kdg2 rs nak tgk. walaupun tkt. blk keje teringat je. harry porter x ikuti.. 2 yg x tgk..

    yup sangat hepi dpt baju kurng tuh..
    nak cr kasut lak utk my konvo.. tggu gaji hjg bln la..

    duit utk konvo pun dah bank in..
    handbag tu isi purse, handphone, makeup, tisu blh la..
    kalau makanan x leh masuk..

    nnti ade pv fair kt sini..
    nak g survey kt c2 la..
    mn tau harga murah..

    ReplyDelete
  8. Oohhh yelah pc fair kat penang... Bagus juga idea tu... rasanye boleh dapat harga murah sikit... kalau tak pun brg banyak dapat free bila kita beli... kira ok juga tu... Selamat mensurvey ye Lia... :) senyum selalu macam selalu...

    ReplyDelete
  9. Chilabaey's,
    thankz muz..
    insyaallah hrp dpt la camer yang nak tuh..

    ReplyDelete
  10. hehe...gmbr xd la...org tu mrh ak tgkp gmbo..hihi...kasut tu model baru..ko tlg tgk kn skali ye...rege 75...pls....vincci kt cni ad 1 je...tu pn kt ipoh...kalo xd jgak...sedey la..sob3...

    emm...handbag ko comey la..ak pnjm buleh???hik3...

    ReplyDelete
  11. bila pulak nak hangout mcm aritu ek???

    ReplyDelete
  12. liezza,
    okay..
    aku tgk kat tmpt aku kasut ko nak..
    nnti aku bgtau ko k..

    ReplyDelete
  13. momosukie,
    dtg jer la png..
    ajak adam..
    lepak sekali..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers