Pikom PC Fair 2009

8:55:00 AM



Pikom PC Fair 2009
From Friday, 07 August 2009 - 11:00am To Sunday, 09 August 2009 - 9:00pm

Date: 7th - 9 August 2009 (11:00am - 9:00pm)

Venue: Penang International Sports Arena, Penang - Jalan Tun Dr Awang, 11900 Relau

Contact: 03-79552922

Organizer: PIKOM

Layout: http://www.pikom.org.my/cms/PCFair2009/layouts/PG.pdf

Click here to more know about PIKOM PC FAIR


-----------------------------------------


Bestnye xsabar nak pegi..
nak g survey camera digital.
harap dapat le beli camera yang berkenan.
selalunye PC FAIR nie murah harga.
3 kali setahun kan..

Kali nie nak survey camera, speaker...
sebelum nie beli celcom broadband, pendrive,

=)


You Might Also Like

13 inspiration

  1. waaa...die da g PC fair ek...
    kt nak g 31 ni kat klcc...
    bsar x kat pnang punye..??

    ReplyDelete
  2. Kena pergi tu, sebab nak survet @ beli camera.... Baru tercapai hajat dalam list tempohari.... selamat bershopping... :0

    ReplyDelete
  3. semua da ada. pc fair xde pape lagi.

    ReplyDelete
  4. bolela beli camera tu... tp make sure harga kt situ lg murah k ;)

    ReplyDelete
  5. amir acap,
    xpegi lg la..
    nak pegi 8 ogos nie..
    lmbt lg ..

    ReplyDelete
  6. Chilabaey's,
    Muz,
    mmjg nak pegi..
    nak g survey dulu..
    n then br beli..
    kalau x nyesal..

    ReplyDelete
  7. Naps,
    Azmer insyaallah le beli..
    hrp2 sgt dpt..
    nntu u ajar i editing k..

    ReplyDelete
  8. Aqilah,
    kalau suma brh dh ade..
    pegi pc fair pn xtau nak beli ape..
    just window shoppin jer la..

    ReplyDelete
  9. Saya dah lama tak pergi PC Fair... sebab kalau kat KL ni, aduh ranai giler sampai nak berjalan pun susah... Last pergi dulu beli Speaker dan Printer untuk photo.... memang harga dia berbeza... kalau nak beli accessories atau barang kecik2 macam thumbdrive ke harddisk ke, kena pergi last day, mesti diaorang kira jual murah je sebab malas nak bawa balik stok banyak2... cubalah pergi, tapi last day ni sure ramai giler lah... tapi harga barang berbaloi2 (macam Amy Search lah pulak..)...

    ReplyDelete
  10. Chilabaey's,
    wah nasihat mus ni..
    pjg betul..
    mmg la..
    suka beli tym PC FAIR nie..
    sebab ape yang nak suma ade..
    byk design.. ade yg latest..
    pastu blh compare brg2 tuh..
    mmg rmi org..
    selalu rebut2 masuk celah2 org..
    maklumla kecik je..

    ReplyDelete
  11. Yelah mentang2 kecik je, bolehlah celah2... kalau saya pergi kawan2 suka sebab saya redah dulu , diaorang ikut belakang.... kurang asam betul diaorang ni.... :p

    ReplyDelete
  12. Chilabaey's,
    yeke..
    siannye.
    diorg sng kut kalau nak redah je..
    sbb dh ade leader kan..

    ReplyDelete
  13. Minggu ni apa program Lia...??? Mensurveykan diri lagi ker..?? Jalan elok2 ye nanti... Senyum selalu macam selalu...

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog