things that i need right now

12:24:00 PM

banyak betul benda nak kena spend..
keje pun duit cukup2 je..
kalau x beli benda nie penting..

. 1 .

White baju kurung/White kebaya

I am looking for white baju kurung or white kebaya for my convocation days..
Susah betul nak cari baju putih yang plain.
Macam baju nikah banyak le..
dengan labuci lagi.
sampai sekarang cari x dapat2 lagi nieh..
nak pakai konvo je.. bukan kahwen..
Peraturan konvo yang susah betul..
Nanti pakai jubah x nampak baju putih tu kan..


. 2 .


Black high heels

I also looking for this black high heels..
nie pun untuk my convo..
nanti pasni boleh pakai hangout g mana2..
senang je nak cari kasut nie..


. 3 .


Camera digital

Tengah survey compact camera nie..
nak pilih mana satu..
surfing tenet tengok function kamera..
yanag mana okay..
n then nak g tgk price kat kedai..

boleh la snap2 pasni..
nak amek pic menarik dgn membe2..
& also for my convo day.


. 4 .



Watch

sejak jam lama rosak, dah lama x pakai jam tangan..
bile g window shopping x berkenan lak..
bile dah suka jam tuh bile pakai x cantik lak kat tangan..
so x beli..
kali ni nak kene beli la..
skit2 kene tengok jam kat handphone..


. 5 .


Handbag

yang nie satu keperluan gak kut..
hehe rasa cam sweet je black hangbag..
ade yang quicksilver punye..
mmg nice sgt design tuh..



. 6 .

I need more friends..

Sape nak jadi kawan saya??
saya nak ramai kawan..



banyaknye barang nak beli..
tapi yang penting sekarang nie Item No 1, 2 & 3..
sebab untuk digunapakai tym konvo nnti..
xde ke orang sponsor ek..


yang keenam tu important gak..
sebab saya rasa sangat boring dan sunyi..

You Might Also Like

16 inspiration

  1. sume tu mhl2 la clara..
    tapi.. kumpul duet tu btoi2 ok??

    ReplyDelete
  2. Lia... hendak seribu daya, taknak seribu dalihkan.... Beli2 saya sokong.... Baju tu cantik.... Nak add email Lia...??? Nak email something for u.... Email saya muzshah_zainal@yahoo.com.... urgent... cewah macam hal kerje lah pulak... :)

    ReplyDelete
  3. Yang nombor 6 tukan.... saya menjadi salah seorang nye... apa risau.... mesti ramai lepas ni.... hehehe.... :) senyum selalu macam selalu....

    ReplyDelete
  4. Momosukie,
    yang no 3 tu kene kumpul duit..
    hehe yang no 1 & 2 blh je beli..
    mampu..

    ReplyDelete
  5. Chilabaey's,
    tgh berusaha le nie Muz..
    yang no 3 tu kene smpn duit skit..
    sblum konvo next month..

    nie email nie..
    claracancer@yahoo.com.my
    claracancer@gmail.com
    claracancer87@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. Lia, tq bebanyak... nanti check ur email ye.... selamat menyimpan duit... :)

    ReplyDelete
  7. byk huhu... harap2 dpt sume tu ;)

    ReplyDelete
  8. Chilabaey's,
    Muz,
    thankz..
    dh baca dh email..
    hrp tercapai ape yg i nak..

    ReplyDelete
  9. Naps,
    lia pun hrp dpt suma tu Azmer..
    sgt2 penting..

    ReplyDelete
  10. saya...
    saya nak kawan dengan anda triple H..
    alalalallala

    ReplyDelete
  11. adamLUBA,
    ish adam nie..
    jgn sebut nama tuh..
    dush dush

    ReplyDelete
  12. cik clara...y no 1 tu same fesyen cm bju y ak da tempah tu..kui3...tp smpai skang xsiap2 lg...hik3...

    ReplyDelete
  13. liezza
    yeke..
    aku ltk pic je liza ooii..
    tp aku x cr lg baju putih nie..
    bz.. dia weekend br nk cr..

    ReplyDelete
  14. hehe..kalo same pn xp...nnti leh tgkp gmbo same2 kn..hihihi...xsabarnye nk tggu ari konvo kite...ak tgh countdown byk bnd ni...tgk la blog ak tu ek...

    ReplyDelete
  15. liezza,
    yeke..
    aku pun x sabo..
    rindu ko & the gang..
    ko bw kete x nnti??
    aku tgk blog ko la.. jgn risau..

    ReplyDelete
  16. nk ramai kawan eh..saye pn blh jd kawan anda...:)..bcoz saye pn nak ramai kawan..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers