Happy Friendship Days..

10:31:00 PM

1st August 2009

Happy Friendship
Days

lambat lak wat entry kali nie.
nak wish Happy Friensdhip Days,
to all my friends.

Saya selalu x bersyukur kata xde kawan.
Tapi saya ade.
Cuma kawan tu jauh, pegi study.
Kalau diorang balik cuti mesti akan jupe kalau tiap-tiap hari sampai cuti diorang habis.
Xpun ade setengah tu bz dgn gf/bf masing-masing.
xpun dgn life masing2..
Walau papepun saya sayang kawan-kawan saya.

Firstly nak wish to my girlfriends,


My lovely roomates, Zai..
Asal Kepala Batas, Kedah.


Orang yang 1st kenal masa orientasi, Zulaiha.
Orang Muar, kalau usik dia mesti dia marah dalam Jawa.


Seorang yang peramah, Liezza.
Asal Manjung, dah bertunang & akan kahwen bulan 11 nie.


Me, Bai & Bella.

Seorang yang kelakar & muka cam Dinas Mokhtar, Bella.
Asal Kulai. Satu kampung sam Mawi, Felda Taib Andak.


Yang paling suka usik aku, Baizura.
Mula memang x faham dia kecek Ganu, lama baru ku ngerti.



Secondly nak wish to my bestfriends,


My bestfriend yang study UTHM Degree Civil Engineering, Nadiah Alwani.
Kenal dari sekolah rendah dan sama kelas di sekolah teknik.
Dalam pic nie aku rambut panjang. Sayang nye rambut tuh.


Hazlami, Me & Stuart

My bestfriend dati tadika, sekolah rendah ke skolah menengah sampai sekarang.
Hazlami, tapi aku panggil Mimi.


Seorang yang best student dari skolah dan orang yang duduk depan aku time dalam kelas.
Pastu rapat sampai sekarang, Fazirul a.k.a Stuart.
amek kos Education kat Uitm Shah Alam.


Kawan yang rapat gak dari sekolah teknik, Hazimah.
Sambung degree Shah Alam gak kos ape ntah.


kawan yang rapat gak dari skolah teknik, Nyak Ridzuan.
Saya yang baju hitam.
Diorang kata saya cam cina je dalam pic nie.


Kawan sekolah gak, Hisyam.
Dulu ketua kelas form 4 & 5 kat teknik.


3rd, kepada kawan2 kelab saya,
kelab ape nie?? Kelab Solo.. Hehe



Nak wish gak :-
1) Classmate Awam 1, SM Teknik Tunku Abdul Rahman Putra
2) Schoolmate SM Teknik TARP batch 2003-2004

3) Classmate Skolah Rendah, SK Sungai Gelugor

4) Classmate Diploma in Quantity Surveyor, Politeknik Kota Bharu

5) Kawan-kawan Tadika

6) Kawan-kawan blogger
7) Kawan-kawan myspace
8) Kawan-kawan friendster

9) Kawan-kawan facebook
1
0) Kawan-kawan tagged

11) Kawan-kawan hi5

12) Semua yang singgah blog saya

13)
All of you

-----------------------------------------------------------------

Tengah siapkan pasal konvo nie..
Kasut x beli lg.
Pasni update pasal konvo lak.
T u n g g u ....!!

You Might Also Like

4 inspiration

  1. Walaupun tak diukirkan namanye... Saya ucapkan terima kasih untuk awak Clara @ Lia sebab menjadi kawan blogger saya.... thanks 4 everything... :)

    ReplyDelete
  2. Chilabaey's,
    wish nie utk muz gak..
    utk suma kawan lia..
    xkire kt mana pun..

    ReplyDelete
  3. xprasan plak entry ni sblum ni...nway...epy frenship day to u too...wish our frenship will last forever n ever...owez keep in touch ya...xoxo

    ReplyDelete
  4. Liezza,
    yup..
    aku pun hrp cmtu..
    friendship forever.
    always keep in touch k..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog