setel bayaran konvo..

12:42:00 AM

MAJLIS KONVOKESYEN KE 22
POLITEKNIK KOTA BHARU,
KELANTAN DARUL NAIM.


Bayaran konvo dah setel kat BIMB.
Surat pengesahan dah print out.
Surat pengesahan graduan dah print gak.
Dua-dua dah post ke Politeknik Kota Bharu beserta slip bayaran BIMB.

Surat Jawapan dah print & pos.


Permohonan teleh diterima


Bayaran pun dah setel


Ye ye boleh pegi konvo!!


Nama saya kat No 17 tu HADIR.


Bile baca syarat-syarat konvo nie panjang betul.
Banyak sangat peraturan.
Kene pakai baju kurung warna putih je.
Warna lain x boleh ke sebab pakai jubah x nampak gak kan.
Kasut bertutup hitam.
High heels x leh ke??
Tak boleh bawa handphone masuk dewan.
Kalau cmtuh camne nak amek gambar kan.
Kalau x pegi raptai xboleh konvo.


Dahla raptai hari Ahad 16 Ogos 2009.
Aku konvo Selasa 18 Ogos 2009.
So hari Isnin tu xde wat pape la.
jenjalan, lepak di Bandaraya Islam Kota Bharu.
Maybe ade perkembangan terbaru??
Maybe la..

So aku mintak cuti 3 hari.
Hari Isnin, Selasa & Rabu.
Bos pun dah approve.
Kalau dia x kasi cuti, aku cuti sendiri.
Konvo kan. Sekali seumur hidup.

Pegi Kota Bharu maybe dengan my classmate yang stay Penang gak.
Drive kete.
Homestay ade dapat untuk aku tido.
Banyak lagi benda x setel pasal konvo nie.
Update after this.




Jom kengkawan g PC FAIR.
teman aku ye nak survey barang.



You Might Also Like

10 inspiration

  1. u konvo pun kene wet?
    bkn diorg da cut awal2 ke??
    kene bpe?

    ReplyDelete
  2. SIZUKA,
    yerla..
    kene duit gak la.
    rm200 la..
    mahal kan..
    sewa je jubah tuh..

    ReplyDelete
  3. Momosukie,
    tima kasih..
    xnak ikut kew??

    ReplyDelete
  4. congrats..
    n happy convo..
    i lmbt g..thun dpn..
    bln 8 lak tuh..
    adeyh... =|

    study abeh bln 12 tp konvo lmbt giler.

    ReplyDelete
  5. Miss Hawtchocolate,
    tengs..
    next week le i konvo.. i pun sethn..
    hbs study bln 7 thn lepas..
    thn nie br konvo..
    agak lama..

    sabar je la..
    1 hari akan konvo gak..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers