up & district 9

8:50:00 AM

Posing di Forever 21


Kali nie nak update blog pasal movie lak.
lama x wat aktiviti watching movies nie.
ish rindu hobi nie.
okay2 nak cite pasal movie yang tengok skit..

UP

Date : 24th August 2009
Day : Monday

Time : 9.45 pm


Semalam pegi tengok cite nie with my bro, Afiq.
Cite kartun animasi yang kelakar la.
Boleh la nak kasi 4 bintang.
Just for fun.

Cite nie best sebab dia cite seorang boy and gi rl.
Diorang kenal dari kecil lagi, berkahwin dan hidup sampai tua.
Diorang nie ade cita-cita yang sama.
Masing-masing nak jelajah dunia.
Tetapi salah seorang meninggal dunia.
Tinggallah laki tua nie sorang capai hajat mengdiang isterinya.

DISTRICT 9


Date : 19th August 2009
Day : Wednesday

Time : 9.30 pm

Cite nie lak g tengok with my best friends, Mimi and his officemate.
Aku xtau pun ape cite nie.
Maklumla baru balik dari konvo & x ikut cite ade kat wayang.
So Mimi dah beli tiket wayang, aku pun join la g tengok.

Memang pelik dan x terfikir orang,
Manusia dan alien hidup bersama-sama kat Bumi nie.
Kapal UFO yang terapung kat Bumi selama 20 tahun.
Manusia selamatkan alien dan buat perkampungan alien.
tapi lama-lama alien nie mengganggu penduduk Bumi, manusia.
Ade seorang mamat nie baik nak tolong alien,
tapi lepas tuh dia bertukar jadi alien sebab dia tersent uh cecair alien.
Cite nie leh diberi 4 1/2 bintang.


------------------------------------------------------------


Sepatutnye aku 5 hari ade kat Kelantan .
dari 15 sampai 19 Ogos 2009.
tapi balik awal disebabkan kawan yang aku tumpang ade hal.
So aku pun lepas konvo terus hantar jubah,
siap2 balik homestay trus bertolak balik Penang.
so sampai Penang Selasa malam, 18hb Ogos 2009.

19 Ogos 2009, hari Rabu tuh,
aku kemas barang-barang yang bawa konvo.
cuti memang dah bos approve sempena konvo pun.
Petang tuh dalam kul 4.30 petang aku jupe my bestfriend, Nadiah Alwani.
dia cuti seminggu je midsem UTHM.


Kiteorang lepak Queensbay Mall,
makan kat Johnny Steamboat.
Window shopping & shoppin barang skit.
Lepak2.
Hari Khamis & Jumaat keje macam biasa.
Mood keje hilang sebab dah cuti lama sempena konvo kan.


Mango Salad at Johnny Steamboat

Milo panas. Demam x baik lagi so minum air panas tym tuh.


P/S : Gambar konvo akan diupdate pasni.
Apsal le nak upload pic nie lembap sangat kat blog nie.

You Might Also Like

8 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident Activewear AirAsia Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal Bateriku.com BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Berrybright Biscuit Blog Review Blogger Contest Blusher Body Scrub Buddies Forever Cafe Cambodia Cathay Pacific Cenderahati China CNY Coffee Srub Collagen Blush Colour Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Ellvita Emergency Triangle Event Femingra Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Forest Colour Ghost Musuem Glow Gelenggang Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Hotel Review Hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan Jonlivia K-Pop Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak Kek Lok Si Temple KL Cafe Klang Parade Konsert Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Party Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Phnom Penh Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Serum Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Siem Reap Simply Delicious Smartphone Souvenir Sport Attire Staycation Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen Sushivid Susu Kambing syampu Terangganu Thailand Trang Travel Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai