up & district 9

8:50:00 AM

Posing di Forever 21


Kali nie nak update blog pasal movie lak.
lama x wat aktiviti watching movies nie.
ish rindu hobi nie.
okay2 nak cite pasal movie yang tengok skit..

UP

Date : 24th August 2009
Day : Monday

Time : 9.45 pm


Semalam pegi tengok cite nie with my bro, Afiq.
Cite kartun animasi yang kelakar la.
Boleh la nak kasi 4 bintang.
Just for fun.

Cite nie best sebab dia cite seorang boy and gi rl.
Diorang kenal dari kecil lagi, berkahwin dan hidup sampai tua.
Diorang nie ade cita-cita yang sama.
Masing-masing nak jelajah dunia.
Tetapi salah seorang meninggal dunia.
Tinggallah laki tua nie sorang capai hajat mengdiang isterinya.

DISTRICT 9


Date : 19th August 2009
Day : Wednesday

Time : 9.30 pm

Cite nie lak g tengok with my best friends, Mimi and his officemate.
Aku xtau pun ape cite nie.
Maklumla baru balik dari konvo & x ikut cite ade kat wayang.
So Mimi dah beli tiket wayang, aku pun join la g tengok.

Memang pelik dan x terfikir orang,
Manusia dan alien hidup bersama-sama kat Bumi nie.
Kapal UFO yang terapung kat Bumi selama 20 tahun.
Manusia selamatkan alien dan buat perkampungan alien.
tapi lama-lama alien nie mengganggu penduduk Bumi, manusia.
Ade seorang mamat nie baik nak tolong alien,
tapi lepas tuh dia bertukar jadi alien sebab dia tersent uh cecair alien.
Cite nie leh diberi 4 1/2 bintang.


------------------------------------------------------------


Sepatutnye aku 5 hari ade kat Kelantan .
dari 15 sampai 19 Ogos 2009.
tapi balik awal disebabkan kawan yang aku tumpang ade hal.
So aku pun lepas konvo terus hantar jubah,
siap2 balik homestay trus bertolak balik Penang.
so sampai Penang Selasa malam, 18hb Ogos 2009.

19 Ogos 2009, hari Rabu tuh,
aku kemas barang-barang yang bawa konvo.
cuti memang dah bos approve sempena konvo pun.
Petang tuh dalam kul 4.30 petang aku jupe my bestfriend, Nadiah Alwani.
dia cuti seminggu je midsem UTHM.


Kiteorang lepak Queensbay Mall,
makan kat Johnny Steamboat.
Window shopping & shoppin barang skit.
Lepak2.
Hari Khamis & Jumaat keje macam biasa.
Mood keje hilang sebab dah cuti lama sempena konvo kan.


Mango Salad at Johnny Steamboat

Milo panas. Demam x baik lagi so minum air panas tym tuh.


P/S : Gambar konvo akan diupdate pasni.
Apsal le nak upload pic nie lembap sangat kat blog nie.

You Might Also Like

8 inspiration

  1. Colourful..checked.
    Lotsa photos..checked.
    Not much words...checked.

    This is a bimbo blog !

    I found your blog at Komuniti Penang Bloggers.

    So I just write something as a sign I've been here.

    -ahmadfadli.wordpress.com-

    ReplyDelete
  2. ahmadfadli,
    thankz..
    if u free watch out my blog k..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Yeee... Lia dah balik dah... Oklah lepas ni update blog banyak2... Ok... lama tunggu ni... apa2 pun tahnia atas konvo hari tu... yeehaaa...

    ReplyDelete
  5. huhuhuhu..mmg nk tgk cite tu pun.. bila enthnya...

    ReplyDelete
  6. ChiLaBaey's,
    tima kasih muz..
    xde bunga utk lia..
    hehe

    ReplyDelete
  7. M[o]M[o]S[u]K[i]E ™,
    nk tgk cite mana 1 afiq??
    district 9 ke?

    ReplyDelete
  8. hafidz,
    GIJoe x tgk lg la..
    after dis kut..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

#shurahmy #shurahariana #shurahmalaysia #shurahpencerah #syampu #wanitaberhijab Accident Airport Althea Althea Korea Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ Beauty Beauty Blogger Blog Review Blogger Contest Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Great Wishes Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel Johor Jom Makan Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink Macau Makan Malam Makeup Malaysia Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip Simply Delicious Souvenir Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen Terangganu Thailand Trang TV Show Vacation Trip WD-40 Wordless Wednesday Zuhai