up & district 9

8:50:00 AM

Posing di Forever 21


Kali nie nak update blog pasal movie lak.
lama x wat aktiviti watching movies nie.
ish rindu hobi nie.
okay2 nak cite pasal movie yang tengok skit..

UP

Date : 24th August 2009
Day : Monday

Time : 9.45 pm


Semalam pegi tengok cite nie with my bro, Afiq.
Cite kartun animasi yang kelakar la.
Boleh la nak kasi 4 bintang.
Just for fun.

Cite nie best sebab dia cite seorang boy and gi rl.
Diorang kenal dari kecil lagi, berkahwin dan hidup sampai tua.
Diorang nie ade cita-cita yang sama.
Masing-masing nak jelajah dunia.
Tetapi salah seorang meninggal dunia.
Tinggallah laki tua nie sorang capai hajat mengdiang isterinya.

DISTRICT 9


Date : 19th August 2009
Day : Wednesday

Time : 9.30 pm

Cite nie lak g tengok with my best friends, Mimi and his officemate.
Aku xtau pun ape cite nie.
Maklumla baru balik dari konvo & x ikut cite ade kat wayang.
So Mimi dah beli tiket wayang, aku pun join la g tengok.

Memang pelik dan x terfikir orang,
Manusia dan alien hidup bersama-sama kat Bumi nie.
Kapal UFO yang terapung kat Bumi selama 20 tahun.
Manusia selamatkan alien dan buat perkampungan alien.
tapi lama-lama alien nie mengganggu penduduk Bumi, manusia.
Ade seorang mamat nie baik nak tolong alien,
tapi lepas tuh dia bertukar jadi alien sebab dia tersent uh cecair alien.
Cite nie leh diberi 4 1/2 bintang.


------------------------------------------------------------


Sepatutnye aku 5 hari ade kat Kelantan .
dari 15 sampai 19 Ogos 2009.
tapi balik awal disebabkan kawan yang aku tumpang ade hal.
So aku pun lepas konvo terus hantar jubah,
siap2 balik homestay trus bertolak balik Penang.
so sampai Penang Selasa malam, 18hb Ogos 2009.

19 Ogos 2009, hari Rabu tuh,
aku kemas barang-barang yang bawa konvo.
cuti memang dah bos approve sempena konvo pun.
Petang tuh dalam kul 4.30 petang aku jupe my bestfriend, Nadiah Alwani.
dia cuti seminggu je midsem UTHM.


Kiteorang lepak Queensbay Mall,
makan kat Johnny Steamboat.
Window shopping & shoppin barang skit.
Lepak2.
Hari Khamis & Jumaat keje macam biasa.
Mood keje hilang sebab dah cuti lama sempena konvo kan.


Mango Salad at Johnny Steamboat

Milo panas. Demam x baik lagi so minum air panas tym tuh.


P/S : Gambar konvo akan diupdate pasni.
Apsal le nak upload pic nie lembap sangat kat blog nie.

You Might Also Like

8 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident (1) Activewear (2) AirAsia (1) Airport (2) Althea (2) Althea Korea (3) Aperio Natural (1) Award and Tag (40) Baju Kurung Moden (1) Basikal (1) Bateriku.com (1) BBQ (1) beautifulwithtropika (1) Beauty (13) Beauty Blogger (17) Beauty Product (20) Berrybright (1) Biscuit (1) Blog Review (60) Blogger Contest (5) Blusher (1) Body Scrub (1) Buddies Forever (77) Cafe (1) Cambodia (1) Cathay Pacific (1) Cenderahati (2) China (1) CNY (1) Coffee Srub (1) Collagen Blush Colour (1) Contest (5) Cream (1) Crew (1) Dessert (1) Dictionary (1) Dinner (1) Dragonair (1) Eating For Life (93) Ellvita (2) Emergency Triangle (1) Event (2) Femingra (1) Flamingo by The Beach (1) Flamingo Cafe (1) Flight (3) Food (13) Food Review (28) Food Reviw (1) Footlink (2) Footlink Penang (2) Forest Colour (1) Ghost Musuem (1) Glow Gelenggang (1) Great Wishes (62) Hair Product (3) Halal Food (11) Hari Raya Aidilfitri (1) Hari Raya Buffet (1) Himalaya (1) Himalaya Malaysia (1) Hong Kong (3) Hotel (6) Hotel Review (1) Hotpants (2) Ice Cafe (1) Iitalian food (1) Indonesia (16) Ipoh (2) Ipoh Bali Hotel (1) italian food (1) Johor (1) Jom Makan (1) Jonlivia (2) K-Pop (1) Kamus (1) Kebaya Moden (1) Kedai Pajak (1) Kek Lok Si Temple (1) KL Cafe (1) Klang Parade (1) Konsert (1) Korean Product (3) Krim (1) Kuala Kangsar (1) Kuala Lumpur (4) La Herballe Medi & Spa (1) Lady's Socks (1) Laksa Kuala (1) Lanafira (1) Lazada (5) Lazada Malaysia (5) Lovely Pink (3) lovetropika (1) Lunch Buffet (1) Macau (2) Makan Malam (1) Makeup (1) Malaysia (4) Marios Italian Restaurant (1) Medan (16) Medispa (1) Miscellaneous (25) Moisturising Cream (1) Movie Addicter (31) Museum (6) Nasi Lemak (1) naturalskincare (1) Nyonya (1) Nyonya Cuisine (1) Only In Penang (27) Pakaian Wanita (1) Party (1) Penang (52) Penang Cafe (12) Penang Food (26) Penang Halal Food (10) Penang Hotel (11) Penang Museum (6) Penang My Hometown (100) Penang Places (21) Penang Restaurant (8) Penang Spa (1) Peplum (1) Perak (1) Personal Life (184) Phnom Penh (1) Postcard (1) Potato (1) Potato USA (1) Printcious (2) Product (14) Product Review (61) Produk (11) Produk Kecantikan (16) Produk Kesihatan (8) Projek Nasi Lemak (1) Projek Nasi Lemak Box (1) Promotion (1) Ramadan (11) Ramadan Buffet (9) Review (70) Seamless Socks (1) Selangor (4) Serum (1) Shah Alam (1) Shenzen (1) ShopBack (1) ShopBackMalaysia (1) Short Trip (4) shurahmalaysia (1) shurahmy. shurahariana (1) shurahpencerah (1) Siem Reap (1) Simply Delicious (3) Smartphone (1) Souvenir (2) Sport Attire (2) Staycation (1) Steamboat (1) Stokin (1) Stylo Shot from My Closet (12) Sunday Buffet Lunch (1) Suplemen (1) Sushivid (1) Susu Kambing (2) syampu (1) Terangganu (4) Thailand (1) Trang (1) Travel (1) Traveloka (3) TV Show (1) Vacation Trip (43) viva la pasta (1) wanitaberhijab (1) WD-40 (2) Wordless Wednesday (7) Zuhai (1)