Hello!! Happy Blogging!! Story about buka puasa..

6:42:00 PM

Gambar posing di tepi pantai Jeti Jerejak.


Hye everyone!!
Happy Blogging!!


Rindunye nak berblog nie. Rindu sangat nak update blog.
busy dengan raya.. Pegi sana sini.
Anyway penat. Tapi best bila dapat jupe kawan-kawan yang balik bercuti.
& best beraya bersama adik-adik dan keluarga.
Laptop pun dah okay. Pasni dah janji dengan diri sendiri.
Nak jaga 'Baby Clara' baik2. Akan selalu update antivirus.
Akan scan pendrive dulu.


Banyak benda nak kongsi nie.
Majlis Buka Puasa, Raya, BBQ..


Firstly, nak kongsi cite buka puasa yang lepas.
Dua hari sebelum puasa, 18 hb September 2009 yang lepas,
hari Jumaat x dapat cuti lagi.
Bekerja macam biasa, pagi ade tazkirah, pastu balik opis.
Bila balik opis je, bosan je.
semangat raya dah ade so keje x buat sangat pun.
Ade lak staf lain yang dah cuti.
Mintak cuti awal walaupun dah diberi cuti seminggu.
& our boss bagi cuti halfday.
Yahoo!! Hepi!!


Pic nie kat kedai Bracnh Outlet kat Queensbay Mall..


So after dat, salam raya dengan officemate & my boss..
Pegi beli kueh raya semestinya favorite almond london.
Pastu balik umah siap rehat2 dulu.
Pukul 3 siap2 dan pukul 4 keluar dari umah ke tempat buka puasa..
So kat cni nak kongsi skit gambar2 skit..


Snap2 dalam kerete. Sebelum sampai tempat berbuka..


Nie sebenarnya kasut raya. Tapi dah dipakai sebelum raya.
Lebih kurang la. Suka kasut nie sebab design yang unik..



P/S : After dis, akan upload gmbr buka posa bersama kawan-kawan lak. Part 2 lak. So wait k. Setakat nie je untuk hari nie.



You Might Also Like

17 inspiration

  1. wah.. u look like chinese girl ea dlm pic tu.. hehe

    ReplyDelete
  2. lame tull x update ea! btw, x sbr tgu enty baru!

    ReplyDelete
  3. hahn,
    aku cam chinese gurl..
    yeke..
    anyway thankz tau datang bbq aritu..
    lepak2 dgn kiteorang..

    ReplyDelete
  4. hanilopiplopz,
    yeke..
    tggu entry br k..
    klu sempat arini gak update..

    ReplyDelete
  5. Jelingan menggoda tuh... hehehe... suka posing di atas tu....

    ReplyDelete
  6. ChiLaBaey's,
    mana ade menggoda muz..
    pic mna ek..

    ReplyDelete
  7. clara,
    sama2.. tapi apsal ko blah awal? cet.. kalot2 lak tu.. jmpe pakwe ea.. he3

    ReplyDelete
  8. hahn,
    aku mmg dh ade opeh house malm tuh..
    umah kwn aku..
    wat bbq gak..
    aku dah janji awal lg..
    tiba2 lak stuart wat last minit..
    so aku follow jer la..
    terpaksa blk awal sbb dh jnji dgn mmbe..

    ReplyDelete
  9. himynameisamer,
    u x jemput i..
    so i x pegi la..

    ReplyDelete
  10. M[o]M[o]S[u]K[i]E ™,
    thankz afiq..
    puji dress saya..
    huhu

    ReplyDelete
  11. Pic yang atas sekali... hehehe... lentuk badan yang menggoda... cewah... :p

    ReplyDelete
  12. ChiLaBaey's,
    yeke..
    candid dr kwn baik tuh..
    dia yg sruh diam dia nak amek gmbr..

    ReplyDelete
  13. smart r gmbar yg 1st tu..hehehe..

    ReplyDelete
  14. boleh tahan hot jugak kamu ni.

    =)

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers