BBQ..

11:43:00 PM

BBQ kecil-kecilan.
Sebenarnye kiteorang ade cadang nak wat BBQ besar-besaran.
Nak ajak ex-student SM Teknik TAR Putra, Penang.
Tapi memandangkan hari hujan terpaksalah batal event kat facebook.
Kali nie bukan reunion untuk kelas Awam 1 jer.
Tapi untuk semua kawan-kawan SMT TARP.



Anyway best dapat jupe kawan sekolah lama nie.
Walaupun x bertegur kat sekolah.
Pas sekolah mesti tegur punye.
Kenal muke je xtaw nama.
Tapi bila jupe akan kenal balik suma tuh.
Dulu kat sekolah ade insider dengan outsider.
Yang duk hostel dengan budak luar.
Selalu x berape kenal sangat.
Xpun x berapa ngam budak yang stay hostel dengan budak luar.



Tapi lepas sekolah dh xde musuh2 dah.
Sumanye baik2 jew..
Kire dah satu kepale dah pas skolah.
So pasni leh wat reunion untuk satu batch lak.
Sebab kelas kiteorang selalu wat untuk Awam 1 2003/2004.
sebab sayang sangat dengan kelas ni.
Happening beb!!



Sebenarnye BBQ nie dah lama dah pown,
Tapi baru nak update.
Sebab sekarang baru ade masa free.
Adobe photoshop CS4 yang Azmer kasi xleh pakai lak.
Ntah nape.
So terpaksa pakai Adobe Photoshop yang lama punye.
Ish ish


BBQ nie wat dalam raya ke-6, 25 September 2009 yang lepas.
Fazirul yang nak wat last minit BBQ nie.
Tiba2 je dia kol suruh pegi umah dia.
Tym tu lesen aku dah mati.
My bro hantar ke umah Fazirul.
So kami pun pegi Giant beli ayam & bahan yang lain untuk BBQ nie.







Makanan banyak disponsor oleh kengkawan yang hadir nie.
Pizza dibanje oleh Hazimah.
Ayam, sosej & bahan BBQ oleh aku & Fazirul.
Air lak dibanje oleh Hafiznas dan Rosidi.
Makanan ringan nie lak ditaja oleh Thoha.






Tugas aku lak kene invite & mesej kawan-kawan yang free.
yang boleh join BBQ tergempar & yang x dicadang nie.
Kadang-kadang aktiviti otak seminit nie best gak.
Sebab ade happening tersendiri taw.


BBQ nie kiteorang wat kat tepi pantai Queenbay jer.
So nak pegi toilet nak beli air ke pape ke.
Jalan je pegi Queenbay Mall.
sangat dekat.
Haiwan-haiwan halus memang teramat banyak.
Cik Si tikus & nyamuk sangat banyak.
Tapi nasib baik bakar ayam,
so nyamuk xde la datang sangat sebab ade api kan.
Tapi tikus nie amat menggelikan.










Kawan-kawan yang datang lak ade la dalam 10 orang ke atas.
Anyway trimas buat korang yang datang.
BBQ last minit dan simple nie.



Ucapan tima kasih banyak kepada yang sudi datang.


1) First sekali diri aku. Memang aku suka join aktiviti camnie.
2) My best friend, Fazirul.
3) Hanif
4) Hafiznas
5) Rosidi
6) Kawan baik aku tym sekolah, Sarah Syuhada.
7) Kawan rapat aku, Hazimah & his bf.
8) Paid dan rakan-rakan yang sudi bakar ayam.
10) Thoha
11) Redzuan a.k.a R.E




Anyway pasni nak wat lagi la aktiviti BBQ nie.
Suka sangat bakar2 ayam nie.
Suka makan ayam..

You Might Also Like

12 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident activewear Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest blogreview Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan jonlivia Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review productreview Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir sport Steamboat Stokin styleperformanceandyou Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai