Sushi King + Forever 21

11:16:00 PM

Rasa cam malas nak berblogging pun ade.
Anyway tensen sangat dengan keje.
Banyak sangat benda jd dalam 1 masa.
Serabut je kepala.
Xpenah rasa down sangat camnie.
Memang lemah semangat.
Feel like I am the bad person in world.
Not a lucky girl.
So sad.
Hate this part happen in my life.
But life my must go on right.
Hidup kene Happy kan..
This part le nak kene maintain.
Keep smiling!!


Saturday, October 17



Going out with my girlfriend, Wadah.
Keje seminggu memang penat gile.
So weekend jer boleh hangout kan.
Lagipun lama x hangout dengan Wadah nie.
Wadah suruh teman belikan present for his boyfriend.
Kiteorang pegi Queensbay Mall jew.


Tapi sebelum kiteorang pegi window shoppin dulu.
Masuk Forever 21.
Wadah suke sangat try baju kat fitting room.
Suka try baju banyak tapi bukan beli suma pun.
Dia cakap nanti promoter kat situ xde keje nak wat.
Bagi diaorang lipat baju.
;-)






Baju-baju kat Forever 21 banyak cantik2.
Menang terasa sangat nak beli.
Tapi sabar jer la.
Sehelai rm99. Kalau 3 helai dah sampai rm300 kan.
Nak beli tapi tggu dapat gaji je la.
Kalau beli sekarang takut duit x ckup sampai hujung bulan.
So sabar jerla.





so ade try 3 helai baju kat atas nie.
Tiga-tiga cantik.
Xtau nak beli mana satu.
Kalau ikut nafsu tiga2 cantik taw.
Menang nak beli sangat2 nie.
Which one is nice?? Plz2..
Wadah cakap baju yang pic 1 cantik sebab ade belt.



After dat kiteorang pegi makan kat Sushi King lak.
Wadah nak sangat makan kat c2.
So ikut jer la.
lagipun lama x makan sushi nie.




Nie plak antara juadah kami bersama sushi.
Anyway sangat sedap.
Suka yang ade cheese.
Nice!!



Ok ini aje untuk update kali ni.
So next update akan datang.
Xtau bile.
Ikut keadaan semasa tuan punye blog.
Sebab bz sangat dengan keje nie.
Ok Chow =)


You Might Also Like

10 inspiration

  1. sdp ek sushi..cm tak pnh try lg..
    suke tgk awk posing tu..cute oh..hehe.

    ReplyDelete
  2. Shafie,
    posing jap je..
    model fitting room jer ..
    kalau betul2 malu la..

    ReplyDelete
  3. wahhh.. baju tu smua chantek2...
    tp awin paling ske baju no 1 =]
    and sushi tu pon nmpk sdp...
    tp awin x mkn sushi [x lalu] hehe =p
    haa clara pakai digital cam ape??
    brand? series?? awin tgh survey nak beli digi cam ni hohoho..
    antara nikon and olympus mna better??

    ReplyDelete
  4. AwinLaLaLa,
    no 1 cantik kan..
    tp tiga cntik la awin..
    awin x suka makan sushi ek..

    lia pakai digital camera sony..
    sbb mmg minat sgt brand sony nie..
    xbrp tau sgt pasal camera..
    tp brand olympus pn not bad gak..

    ReplyDelete
  5. beli je 3-3 bju tu.
    ko xyah mkn sebulan.haha.

    ReplyDelete
  6. sara,
    zuzu aku kene makan beb..
    nak gemuk la..
    xkn nk beli tiga2..
    ko banje r aku beb..

    ReplyDelete
  7. suke yg dress biru tuh!!

    lamenye xmkn sushiiiiii~
    jgn la fokus dkt sgt gmbr makanan..
    gerammmm i tgkk..

    adeyh~

    ReplyDelete
  8. Mish Hawtchocolate,
    dress yg mana..
    biru itam tu ek..

    fara suka makan sushi gak ke..
    blh makan sama2..
    hehe
    i nk jd food photographer la..
    nak amek gmbr makanan jer..

    ReplyDelete
  9. Sushi King memang sedap... dan bila nak bayar pun sedap.... Saya suka makan Unagi....

    Yang try baju dalam fitting room, beli ke tak....??

    ReplyDelete
  10. ChiLaBaey's,
    muz,
    tym tuh mmg nak beli..
    tgh bulan..
    kalau beli tkt x leh cover smpi hjg bln nie..

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers