line clear!!

11:59:00 PM

Sebenarnye dah lama nak post entry nie.
Tapi terlalu bz.
Bile tengok gmbar dengan kawan-kwan nie.
Rindu lak.


Inilah my bestfriend kat Penang nie.
Fazirul & Nyak Ridzuan...
Kawan dari sekolah teknik lagi.
dari form 4 sampai sekarang,
so dah 7 tahun kami berkawan.
Lama kan.
Walaupun masing bz dengan hal masing-masing.
dan belajar jauh2.
Tapi hubungan kami masih rapat macam kat sekolah dulu.


Kawan baik saya lagi sorang nama Nadiah Alwani study jauh.
Kat UTHM Batu Pahat, Johor.
So dia xde la.
Kami kuar bertiga.
X kisah walaupun sorang je gurl.
Lagipun dah kenal lama & hubungan kami rapat sangat.


To Nadiah Alwani,
Cepat2 le balik Penang.
Amat merindui dirimu.
kawan yang suke shoppin..
Muahaha


OLD TOWN WHITE COFFEE



Pic2 nie tym kami kuar lepak bertiga.
Kami suka Makan!!
Nak copy gambar from my laptop.
So kiteroang deal nak lepak kat Old Town Bayan Baru.
So sembang-sembang sambil tengok gambar raya kiteorang yang lepas.
Just minum je x makan pown kat c2.


Nyak, Me & Fazirul..


Me & Fazirul


Me...

my Lime Juice..




Fazirul yang x abis-abis dengan FarmVille.
dah la kat umah pown men.
Kat OldTown pun nak men lagi.
Game kat facebook dah mempengaruhi ramai orang.
termasuk cikgu skolah sorang nie.


Me & Fazirul again..



NASI KANDAQ LINE CLEAR


After dat kiteorang decide nak pegi makan nasi Kandaq.
kat Line Clear.
lgpown lama x makan kat c2.
I Love it..
Orang Penang memang suka makan nasi kandar.
xsuke bukan Orang Pulau Pinang Asli..
hehe


Line Clear
Tempat pun dah bersih.


Gambar artis-artis yang penah pegi makan kat c2.
Ade Jehan Miskin, Awal Ashaari, ramai lagi la..






Menu Fazirul, nasi kandar bersama susu.
Macam promote tempat nie plak..
Ish xsuke la minum susu.
boleh muntah..



My nasi Kandar..
Nyum Nyum Nyum
Menyelerakan..


Time to eat..
Lapar Lapar



Sangat-sangat merindui nak makan Nasi Kandaq Line Clear nie..
Nyak pun bz..
Fazirul dah balik Shah Alam.
Nadiah lak tengah final exam..
Rindunye korang..
Anyway bz keje sangat sekarang nie..


Tapi xpe pasni nak p makan lagi.
Jom Jom..
=)


You Might Also Like

8 inspiration

  1. eh eh da bersih ke mamak lineclear tu..dulu aku pegi kotor gile.

    tapi i'm missing rojak bati feringgi la..sedap..

    ReplyDelete
  2. izwan7,
    skrg dh x kotor dh..
    bersih skit la..

    i yg duk penang pun dh lama x jejak kaki ke bt feringgi..
    anyway bz keje la..

    ReplyDelete
  3. hg keja kat belah2 bayan baru tu jugak ke cik clara?

    takpela nanti dh free ko pusing puas2..tak lari kemane feringgi tu..

    ReplyDelete
  4. izwan7,
    saya keje kt area bukit jambul indah la..
    dkt gak la nk ke bayan baru..


    mmg nk pegi pun nnti..
    bosan sgt..

    ReplyDelete
  5. terigt pic tu yg sy komen..hehe
    sy tau sy tak jeles ;pp

    ReplyDelete
  6. emmetRaxor,
    mmg best..
    cepat dtg penang p makan k..

    ReplyDelete
  7. Shafie,
    jeles..
    shafie jeles ape nie..
    muahahaha

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers