Rokok dekat dengan kematian

11:31:00 AM



saje bosan masuk youtube.
ternampak satu vid nie.
nak kongsi dengan kengkawan.
Bila tengok je vid nie memang kelakar habis..



Sorang mamat nak smokin..
N then tiba2 ramai gile orang serbu kat dia.
Suma baca yasin berjemaah.
Bila mamat tu simpan je rokok orang suma blah dari c2..
bila mamat tuh nak smokin balik,
orang ramai datang balik bacakan yasin.
Anyway memang kelakar dan penuh sangat pengajaran..



Iklan nie iklan dari Indonesia.
Sepatutnye iklan camnie kene ade kat Malaysia.
sebab ramai sangat perokok berjaya di Malaysia nie.
letak gambar mayat sekalipun dekat kotak,
peroko berjaya nie x takut..
memang berani mati punye..



Ape yang best smokin nie ek?
Bagi laki kata nampak cool la.
Tensen la.. Banyak problem la.
Pastu janji nak berenti sampai kiamat pun x berenti.
Yang x manis bila gurl yang smokin.
Dun like dat!!
Sory cakap cmnie.


Rokok naik harga sekalipun orang akan beli.
Kalau tepung ke gula naik harga nak marah lak.
Minyak nak harga lagi nak hangin satu badan.
Rokok nek harga x marah pown.
Maintain je kan.
Kaum lelaki le nie..



Iklan nie nak menginsafkan je.
xde niat yang nak mengaibkan sape.
Pengajaran wat kite suma..




P/S: Anyway letih la tiap ari balik kul 12 malam ke atas.
Banyak keje kat opis.

You Might Also Like

12 inspiration

  1. hahhaha.
    sengal seyh iklan tuh.
    besh2..

    xsuke la rokok itu.
    xnah ade bf perokok stkt neh,
    seb bek :)

    ReplyDelete
  2. Lionel Azry,
    ye betul2..
    cepat2 la insaf..
    nnti terlambat..

    ReplyDelete
  3. Mish Hawtchocolate,
    fara mmg sengal iklan nie..
    betul ke xpenah dpt bf yg smokin.
    sgt beruntung..

    ex2 lia suma smokin la..

    ReplyDelete
  4. smenar ny perokok2 ni loser. diorg xde life. so t'pksa pendekkan umur. hee

    ReplyDelete
  5. hahn,
    yup..
    sommetimes they r loser..
    xtaw pk kan..
    bazirkan duit n xpk nk mati..
    hehe

    ReplyDelete
  6. hehehehehe..
    entry yang menarik..

    ReplyDelete
  7. D y l a ™,
    memang yang terbaik punye..
    hehe

    ReplyDelete
  8. emmetRaxor,
    mmg entry yg menarik..
    tu yang kongsi dgn suma..

    ReplyDelete
  9. kalau dah tegar tu susah la u.
    my dad nak cube berenti memang tak boleh.mcm2 dia buat tips mcm dlm tv tu.betul kot ur teori sampai kiamat takkan berenti.. ;P

    ReplyDelete
  10. izwan7
    ye betul2..
    org ckp je..
    tp xpenah nk try berenti..
    kalau skt kut br nk berenti.
    pastu smbg blk smokin..

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers