Bowling & J.Co

6:30:00 PM


Date : 13th December 2009
Day : Sunday
Location : Bj Bowling & Queensbay Mall



Last Sunday, I with Nadiah Alwani and Hazlami went to BJ Complex.
Kiteorang cadang nak men bowling.
Sebab lama sangat x men.
Lagipun bukan senang nak jupe Nadiah Alwani nie.
Study far away at UTHM Batu Pahat, Johor.




BJ Bowl
tempat yang paling dekat untuk men bowling.
Kalau tempat yang paling best men bowling kat Penang Bowl.
tapi jauh lak nak pegi.
Xper janji dapat lepas gian.



Balingan bola from 3 of us.
Anyway memang lama gile x men.
Mula2 memang masuk longkang jer.
Lama-lama baru okay & boleh target.


Me & Hazlami

Hazlami & Nadiah Alwani


Me & mybestfriends, My shopping friends, my laughing friends, Nadiah Alwani.

Posing dari kami bertiga.
Kami berkawan baik dari sekolah rendah lagi.
Pastu jupe balik di sekolah teknik SMT TARP.
Nadiah Alwani kawan dari sekolah rendah
Hazlami kawan dari tadika lagi.
So kami memang dah kenal each others.
Sayang korang suma!!


Kiteorang men bowling 1 game je.
sebab Hazlami nak sangat pegi Queensbay Mall
nak shoppin la.
Nak cari barang la..
So kami terus gerak g Queensbay Mall.
Jalan memang jem gila, nak masung parking full.
So decide parking kat luar jer la.
Lagi senang dari nak sesak dengan jem.


Dalam penat jalan-jalan, shopin2 skit.
Rasa cam nak lepak kat mana2 jer.
Aritu dah pegi J.CO Donuts.
So kali nie diorang ajak lepak situ lagi.
Yeyei bestnye dapat lepak kat situ lagi.



Napelah aku suke sangat dengan J.CO nie??
Maybe aku dah addict dengan donut, ice blended & Yogurt.
kali nie amek toping lain untuk yogurt.
Ice blended yang sama gak cam aritu Oreo Ice Blended.
Nyum Nyum
boleh bankrup le cmnie kalau tiap ari layan J.CO.
kadang-kadang xper la gak.


Bestfriend forever!!
Walaupun masing-masing study jauh & ade hal tersendiri.
Kami x lupa yang kami nie kawan baik.
Bukan hilangkan diri tapi sibuk dengan hal sendiri.
Tapi bila keluar mesti happening punye.



Me at J.CO.


Me & Hazlami.

Lepas dah puas makan, sembang-sembang,
kiteorang lepak kat area luar J.Co lak.
Amek gambar lagi.
Asal le kat Queensbay xde Christmas tree yang besar.
Kalau x boleh amek gambar kat situ.



Anyway rindu lak nak lepak lagi.
Nadiah, kite jupe lagi sebelum balik UTHM tau.
Wah rindunye nanti.

You Might Also Like

4 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident activewear Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest blogreview Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan jonlivia Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review productreview Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir sport Steamboat Stokin styleperformanceandyou Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai