Ho.. Ho.. Ho..

9:43:00 PM

Sekadar gambar hiasan. Nak letak gambar pakai topi krimas. Xde le plak..



Yei yei sok cuti ..
Bulan nie banyak cuti 3 hari berturut2.
Jumaat, Sabtu & Ahad.
tapi cuti yang lepas habiskan masa dengan tido sebab demam.
3 hari tido je x bangun.
Jarang demam kalau demam sangat teruk.
Pasni xnak demam panas yang teruk lagi.
Janji xnak men hujan!!
Promise!!


Pasal study masih dalam dilema.
Out of control.
Kepada kawan-kawan yang banyak bagi sokongan,
yang bagi komen yang bernas kat facebook & blogger.
& juga kawan-kawan baik saya yang bagi semangat lepas lepak makan nasi kandar Line Clear semalam.
& Bell my girlfriend yang banyak tolong sampai dapat study nie.
Tima kasih banyak2.
Sangat mememerlukan semangaat dan nasihat sekarang nie.
Mood : Kebingungan
Apa keputusan saya akan saya bagitau k.


Tapi saya selalu berdoa.
Saya nak jalan terbaik dalam hidup saya.
Semoga diberikan petunjuk ..
AMIN..


Xnak la nak berceloteh panjang.
Kat sini nak ucapkan

SELAMAT HARI KRIMAS

@

MERRY CHRISTMAS EVERYONE!!





Kalau tym krimas je mesti meriah je kan.
Sana sini lampu.
Tema merah.
Christmas tree.
Shopping mall pun decorate krimas.
Lagu-lagu yang menyenangkan.
^_^



P/S : Sok nak g hutan simpan Teluk Bahang.
Dengan kawan-kawan.
nak g picnic.
wah sangat seronok. =)


You Might Also Like

6 inspiration

  1. Jangan pening2 lagi yer... Pk masak2 nanti dengan keputusan yang dibuat... kalau dirasakan baik untuk Lia, teruskan jer nanti... Senyum selalu macam selalu... :)

    ReplyDelete
  2. sama2...
    semalam dengar bunga api

    ReplyDelete
  3. ChiLaBaey's,
    tq muz..
    bg semangat kt lia.
    lia pun nk pk betul2..
    nk wat kptsn yg betul..

    ReplyDelete
  4. 'AQILAH,
    dengar kat mana
    krimas cam meriah je kt mana2 kan..

    ReplyDelete
  5. tahun baru 2010 dah nak dekat!!! tinggal 3 ari je lagi...

    So, happy new year!! :D

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog

Google+ Followers