Liezza wedding part 1

12:44:00 PM

LIEZZA WEDDING
AKAD NIKAH



Date : 28 November 2009
Day : Saturday
Location : Manjung, Perak.


Selama 2 hari berada di Manjong.
Not for holiday but attended my friend wedding.
X sempat pun nak g Lumut ke beli pape.
Memang x sempat pun.
Baru cadang nak jenjalan snap2 picture kat Jeti Lumut.
Tak kesampaian hajat.
Xper la pasni la.

Bertolak ke Manjung last Saturday, 28November 2009,
pegi dengan kete membe, tapi x drive pun.
pegi kul 2 lebih sampai kul 7.
sebab banyak sangat singgah nye.
Sungai Perak le, Ipoh le, Bota le amek membe.
2 yang lambat sangat.
Rasa perjalanan jauh sangat nak masuk ke Manjung tuh.
Kawan punye pasal kan.


Sungguh x sangka kawan yang saya sayang dah berkawen.
One of my BFF was married.
Norharliza bt Mohd Johar @ Liezza,
Bestfriend Forever,
Dari 5 orang my girlfriends, sorg dah tukar title.
dengan Kapten Mohd Izzaf.
ntah betul ke x aku eja nama nie.
So tinggal le 4 org cute girl yang masih berstatus 'Cik'
to Liza, sory pasni ko dah Puan okay.
'Bile nak kasi aku baby nie??'
TAHNIAH!! CONGRATZ!!
Liza dah jadi isteri orang.
Sangat x percaya.
Kejap je mula kenal tym orientasi, study sama, classmate, housemates.
Makan, minum, gelak, tido sama-sama.
Sekarang sorang dah tukar status.
Jodoh Liza dah sampai. Semoga bahagia ke anak cucu ye.
Amin..
Harap sangat persahabatan kite sampai bila-bila walaupun dah beranak cucu yer.


Kali nie nak upload pic Akad Nikah dengan bersanding dulu.
Banyak betul gambar amek.
Akad nikah je dah 170 keping.
Tapi pilih yang mana ok je nak upload.
Ade banyak lagi gambar untuk khatam Al-Quran dengan berarak bawah pedang.
Gambar yang lain next post k..


Kami bertiga sanding bersama-sama dengan pengantin.
Best friend forever..


Liezza my best friend sangat cantik.
Raja Sehari.
Semoga Berbahagia hingga ke anak cucu ye darling..




Suma pic nie di amek time akad nikah.
Firt time pegi kenduri kawan-kawan follow akad nikah sekali.
Selalunye pegi makan kenduri je kan.
Anyway dapat tengok life betapa menggigilnye pengantin lelaki lafaz nikah.
Pengantin perempuan berdebar menanti.
Tukar-tukar cincin.
Syukur alhamdulillah dengan sekali lafaz je liza dah berjaya diijabkabul.
Sangat sedih & terharu !!



Kiteorang yang datang support kawan baik sendiri.
Akad nikah di surau.


Me with pengantin, Liezza.


Me with Belle.


Me, Zuzu & Belle


Zuzu & Belle


Me with Zu.

Pic nie suma candid with my girlfriends.
Belle & Zu.
Maklumlah lama xjupe kan.
Rindu lak tapi baru minggu lepas jupe kan.
Harap dapat study sama-sama lagi cam dulu.




Gambar kat blog upload x banyak yer.
Kalau nak tengok banyak lagi pic.
Silalah log on to my facebook k.
Add saya claracancer@yahoo.com.my


You Might Also Like

15 inspiration

  1. Asal macam dah berisi jer ni Lia.... Makan banyak yer... hehehe... :)

    ReplyDelete
  2. ChiLaBaey's,
    berisi ke muz..
    biasa je tgk..
    pakai selendang nmpk tembam kut..

    ReplyDelete
  3. hahaha. kamu bila lagi nak tukar title. tak sabar nak makan nasi minyak ni. hahaha.

    ReplyDelete
  4. Ruhil Rosley,
    eh saya ke?
    lambat agy la yui..
    bf pun xde lg la.
    kene makan ns minyak org len dulu la..

    ReplyDelete
  5. bile tgk member2 kawin,
    mesti akan rasa, samaada,
    'aku ni dah tua la'
    or
    'bila la aku nak kawen'

    hahahah

    X)

    ReplyDelete
  6. jadi tuan blog bile plak nk ikut jejak rumet?hehehe...
    jgn tggu lama2 nnti di kebas org,,.
    hik2..

    ReplyDelete
  7. Arief Arf,
    hehe ..
    yeke u rasa cmtuh.
    i xnak kawen lg.
    sayang usia muda i nie.
    banyk bnda i nk wat..
    cita2 i x tercapai lagi nie..
    ade jdoh nnti kawen la kite kan..

    ReplyDelete
  8. Unie_çhîçάήθζ™,
    ish ikut jejak langkah..
    xnak la..
    takut la sebab kawen tgggjwb besar tau.
    muda la..
    x puas enjot lagi lorh..

    ReplyDelete
  9. sis clara bile nak kawen pulak?
    nnti dah kawen jemput eyka tauu, ill be attentind, insyaallah! hehehe :D

    ReplyDelete
  10. Kawan2 dah kawen, empunya blog bilalah lagi.... hehehe....

    ReplyDelete
  11. EykaHamasuba,
    eh asal suma cam nk sruh kawen awal nie..
    rilekla..
    muda lg kan..
    nk study cr duit byk2 dulu la..

    eyka kawen dulu la..
    =)

    ReplyDelete
  12. ChiLaBaey's,
    muz,
    jgn le ckp cmtuh.
    perangai lia pun budak2 lg.
    xnk kawen lg la..
    muda lg..
    tkt la dgr kawen.
    calon pun xde lg..
    ish ish

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog

Google+ Followers