Liezza wedding part 1

12:44:00 PM

LIEZZA WEDDING
AKAD NIKAH



Date : 28 November 2009
Day : Saturday
Location : Manjung, Perak.


Selama 2 hari berada di Manjong.
Not for holiday but attended my friend wedding.
X sempat pun nak g Lumut ke beli pape.
Memang x sempat pun.
Baru cadang nak jenjalan snap2 picture kat Jeti Lumut.
Tak kesampaian hajat.
Xper la pasni la.

Bertolak ke Manjung last Saturday, 28November 2009,
pegi dengan kete membe, tapi x drive pun.
pegi kul 2 lebih sampai kul 7.
sebab banyak sangat singgah nye.
Sungai Perak le, Ipoh le, Bota le amek membe.
2 yang lambat sangat.
Rasa perjalanan jauh sangat nak masuk ke Manjung tuh.
Kawan punye pasal kan.


Sungguh x sangka kawan yang saya sayang dah berkawen.
One of my BFF was married.
Norharliza bt Mohd Johar @ Liezza,
Bestfriend Forever,
Dari 5 orang my girlfriends, sorg dah tukar title.
dengan Kapten Mohd Izzaf.
ntah betul ke x aku eja nama nie.
So tinggal le 4 org cute girl yang masih berstatus 'Cik'
to Liza, sory pasni ko dah Puan okay.
'Bile nak kasi aku baby nie??'
TAHNIAH!! CONGRATZ!!
Liza dah jadi isteri orang.
Sangat x percaya.
Kejap je mula kenal tym orientasi, study sama, classmate, housemates.
Makan, minum, gelak, tido sama-sama.
Sekarang sorang dah tukar status.
Jodoh Liza dah sampai. Semoga bahagia ke anak cucu ye.
Amin..
Harap sangat persahabatan kite sampai bila-bila walaupun dah beranak cucu yer.


Kali nie nak upload pic Akad Nikah dengan bersanding dulu.
Banyak betul gambar amek.
Akad nikah je dah 170 keping.
Tapi pilih yang mana ok je nak upload.
Ade banyak lagi gambar untuk khatam Al-Quran dengan berarak bawah pedang.
Gambar yang lain next post k..


Kami bertiga sanding bersama-sama dengan pengantin.
Best friend forever..


Liezza my best friend sangat cantik.
Raja Sehari.
Semoga Berbahagia hingga ke anak cucu ye darling..




Suma pic nie di amek time akad nikah.
Firt time pegi kenduri kawan-kawan follow akad nikah sekali.
Selalunye pegi makan kenduri je kan.
Anyway dapat tengok life betapa menggigilnye pengantin lelaki lafaz nikah.
Pengantin perempuan berdebar menanti.
Tukar-tukar cincin.
Syukur alhamdulillah dengan sekali lafaz je liza dah berjaya diijabkabul.
Sangat sedih & terharu !!



Kiteorang yang datang support kawan baik sendiri.
Akad nikah di surau.


Me with pengantin, Liezza.


Me with Belle.


Me, Zuzu & Belle


Zuzu & Belle


Me with Zu.

Pic nie suma candid with my girlfriends.
Belle & Zu.
Maklumlah lama xjupe kan.
Rindu lak tapi baru minggu lepas jupe kan.
Harap dapat study sama-sama lagi cam dulu.




Gambar kat blog upload x banyak yer.
Kalau nak tengok banyak lagi pic.
Silalah log on to my facebook k.
Add saya claracancer@yahoo.com.my


You Might Also Like

15 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident (1) Activewear (2) AirAsia (1) Airport (2) Althea (3) Althea Korea (5) Aperio Natural (1) Award and Tag (40) Baju Kurung Moden (1) Basikal (1) Bateriku.com (1) BBQ (1) beautifulwithtropika (1) Beauty (20) Beauty Blogger (25) Beauty Product (32) Berrybright (1) Biscuit (1) Blog Review (78) Blogger Contest (5) Blusher (1) Body Scrub (1) Buddies Forever (77) Cafe (1) Cambodia (1) Cathay Pacific (1) Cenderahati (2) China (1) CNY (1) Coffee Srub (1) Collagen Blush Colour (1) Contest (5) Cream (1) Crew (1) Dessert (1) Dictionary (1) Dinner (1) Dragonair (1) Eating For Life (98) Ellvita (2) Emergency Triangle (1) Event (4) Event Review (8) Femingra (1) Flamingo by The Beach (1) Flamingo Cafe (1) Flight (3) Food (16) Food Review (37) Food Reviw (1) Footlink (2) Footlink Penang (2) Forest Colour (1) Ghost Musuem (1) Glow Gelenggang (1) Great Wishes (62) Hair Product (4) Halal Food (13) Hari Raya Aidilfitri (1) Hari Raya Buffet (1) Himalaya (1) Himalaya Malaysia (1) Hong Kong (3) Hotel (6) Hotel Review (3) Hotpants (2) Ice Cafe (1) Iitalian food (1) Indonesia (16) Ipoh (2) Ipoh Bali Hotel (1) italian food (1) Johor (1) Jom Makan (1) Jonlivia (2) K-Pop (1) Kamus (1) Kebaya Moden (1) Kedai Pajak (1) Kek Lok Si Temple (1) KL Cafe (1) Klang Parade (1) Konsert (1) Korean Product (5) Krim (1) Kuala Kangsar (1) Kuala Lumpur (4) La Herballe Medi & Spa (1) Lady's Socks (1) Laksa Kuala (1) Lanafira (1) Lazada (6) Lazada Malaysia (6) Lovely Pink (3) lovetropika (1) Lunch Buffet (2) Macau (2) Makan Malam (1) Makeup (1) Malaysia (4) Marios Italian Restaurant (1) Medan (16) Medispa (1) Miscellaneous (25) Moisturising Cream (1) Movie Addicter (31) Museum (6) Nasi Lemak (1) naturalskincare (1) Nyonya (1) Nyonya Cuisine (1) Only In Penang (32) Pakaian Wanita (1) Party (1) Penang (55) Penang Cafe (14) Penang Food (31) Penang Halal Food (13) Penang Hotel (12) Penang Museum (6) Penang My Hometown (102) Penang Places (24) Penang Restaurant (9) Penang Spa (1) Peplum (1) Perak (1) Perfume (1) Personal Life (184) Phnom Penh (1) Postcard (1) Potato (1) Potato USA (1) Printcious (2) Product (19) Product Review (79) Produk (13) Produk Kecantikan (19) Produk Kesihatan (8) Projek Nasi Lemak (1) Projek Nasi Lemak Box (1) Promotion (1) Ramadan (11) Ramadan Buffet (9) Review (90) Seamless Socks (1) Selangor (4) Serum (1) Shah Alam (1) Shenzen (1) ShopBack (1) ShopBackMalaysia (1) Short Trip (5) shurahmalaysia (1) shurahmy. shurahariana (1) shurahpencerah (1) Siem Reap (1) Simply Delicious (3) Smartphone (1) Souvenir (2) Sport Attire (2) Staycation (2) Steamboat (1) Stokin (1) Stylo Shot from My Closet (12) Sunday Buffet Lunch (1) Suplemen (1) Sushivid (1) Susu Kambing (2) syampu (1) Terangganu (4) Thailand (1) Trang (1) Travel (2) Traveloka (4) TV Show (1) Vacation Trip (44) viva la pasta (1) wanitaberhijab (1) WD-40 (2) Wordless Wednesday (7) Zuhai (1)