raya Qurban =)

9:20:00 AM

Wah lama gile x berblogging.
Rindu bangat sama blog nie.
kene hug & kiss byk2 nie
Muahaha


Kite masih dalam mood raya Haji lagi kan.
Yerla orang yang pegi Haji pun x blk lagi kan.
Pengorbanan ape yang wat kali nie.
Saya pun xtau.



Raya Haji saya simple sangat.
X sangka lak ayah nak wat open house raya nie.
Tahun nie xde korban lembu ke kambing ke.
Sebab x balik kampung.
Juadah raya kali ni Nasi Beriani.
Sangat-sangat sedap.
Nyum Nyum
Ramai yang datang.
Penat tapi best..
Kat sini ade skit gambar raya yang sempat snap2.




Nie suma gambar persiapan raya Haji kat Umah harituh.
kat dapur dah bersepah sangat.
Tapi bukan selalu wat open house pun kan.






Kami dua beradik kene mangasuh budak botak yang comel nie.
Tersangat nakal.
Aiman yang comel.



Raya nie x pegi beraya umah membe2 pun.
diaorang datang umah.
Sangat letih la.
X larat nak basuh pinggan, cawan, periuk kat dapur tuh.
Open house nie memang letih skit kan.
Raya Haji saya sehari je sebab esoknye bertolak ke Manjong my friend wedding..


Kepada sedara dan kawan-kawan yang datang umah.
Tima kasih banyak2 yer..
Umah agak sempit.
Maklumla apartmen jer.
Maybe ayah saya perlu beli banglo kut pasni..
Huhu



P/S : Akan update about my friend wedding after dis.



You Might Also Like

10 inspiration

  1. dari sini cantik hiasan dalam :)

    ReplyDelete
  2. naz,
    yeke..
    camne tau.
    bukan tgk umah saya pun.

    anyway tq drop ur comment at my blog.

    ReplyDelete
  3. 'AQILAH,
    lapar kene makan la..
    tp nasi beriani dh habis.

    ReplyDelete
  4. Meriah dengan tetamu yer... selamat hari raya kurban... sorry lambat wish... hehehe... sorry2... :)

    ReplyDelete
  5. ChiLaBaey's,
    xper lambat wish pun.
    kite dalam mood raya haji lagi kan..
    selamat hr raya gak..

    ReplyDelete
  6. thanks 4 nasi beriyani..

    ~amirul hakim~

    ReplyDelete
  7. esofagus,
    wah de blog gak ke amirul hakim nie..
    asal x ckp boleh link..
    anyway dtg umah i gak..
    habiskan nasi yang banyk tuh..

    ReplyDelete
  8. a'ah..
    personal blog..
    blog biase2 aje..hehe..
    siapa-gilakentang.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. esofagus,
    0oo..
    xper amirul.
    nnti lia link kan blog amirul kt blog lia k..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers