geng blogger ;)

12:15:00 AM


Dalam duk surfing tenet, wat blogwalking & masuk terjah blog orang mesti ade banner geng blogger nie.
Tak tahu la ape nie.
Masuk je blog YnaaOhYnaa, Cik Epal, Miss Lolly suma dah daftar geng blogger.
Diorang cakap best.
So terpengarauh terus daftar GENG BLOGGER.


So dengan rasminya saya telah mendaftarkan diri di Geng Blogger.



Ini profile saya di Geng Blogger.
Masih baru dan baru sahaja post satu entry.
Harap dapat kawan baru sempena azam baru 2010 nak kumpul ramai kawan.




Bila dah masuk Geng Blogger nie baru tau betapa bestnye.
Kat sini boleh kongsi cerita kat blog.
Nak baca blog pasal fofotografi, gosip artis, kecantikan, fesyen, makanan, personal, politik, resepi, sukan, rumahtangga, lawak, suma ade.
Just click je.
Dan bile click kite trus masuk ke website tuan punya blog.
Dari situ kite boleh beramah mesra dengan bloggger lain.






So ape lagi korang.
Yang ade blogspot xpun wordpress dan akaun facebook.
Cepatlah daftar.
Senang je.


So Happy Blogging :-)

You Might Also Like

12 inspiration

  1. takmo jadi geng blogger...nak jadi geng kamu bole?wakaka juz joking ;p

    ReplyDelete
  2. ah soon,
    nak jadi geng i?
    boleh je..
    jom2

    tq drop ur cmnt here ;-)

    ReplyDelete
  3. geng blogger..ramai sudah yg masuk :)

    ReplyDelete
  4. jom kita jadi geng.. :)
    ni pun dpt dari gb la..
    :)

    ReplyDelete
  5. 'AQILAH
    yeke qilah..
    dh masuk gak ke..
    bets kan..

    ReplyDelete
  6. - Misztake - ,
    jom jd geng gak.
    hehe..
    Gb best!!

    ReplyDelete
  7. himynameisamer,
    azmeer,
    cpt la masuk..
    bets la..

    ReplyDelete
  8. yes, dah lame join gengblogger.
    byk tlg tingkatkan trafik blog.

    ;))

    ReplyDelete
  9. Rye,
    yup blh faymeskan blog..
    pastu dpt rmi kwn.
    pastu rmi msuk blog kite..

    ReplyDelete
  10. miss lolly a.k.a luvfareda,
    mmg la..
    best best.
    tp x sempat nk tgk suma.
    kalau rajin boleh la..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers