One year old..

1:14:00 AM


Baru sedar dah setahun suda blog ku ini.
Terlalu bz memikirkan masa depan.
Banyak benda nak fikir.
Tapi blog ni sayang banget.
Bulan 12 aritu dah setahun.
Sian kat my blog lambat celebrate.
Come to mama, baby..
Muahaha


HAPPY BIRTHDAY TO MY BLOG!!


CLARA LIFE

http://claraemilycancer.blogspot.com



Ribuan TERIMA KASIH


sesiapa yang jadi followers blog saya yang x berapa best nie.
juri dan pengkritik tetap dan bebas setiap entry.


Biar je orang cakap blog saya x best.
Tapi saya blog saya dah terbiak untuk diri saya.


Sesiapa yang hendak link blog, sila tinggalkan url blog.
Kepada stranger, Welcome to my blog.


Azam tahuan baru, nak post entry yang best untuk blog kali ini.
Nak jadi famous blogger.
Harap2 camtu lah..




I LOVE MY BLOG =)



You Might Also Like

12 inspiration

  1. cik clara mmg dah da famous dah la hehe... ada bg hadiah x kt blog u sempena hari jadi die?:P


    www.zanvi.com

    ReplyDelete
  2. himynameisamer,
    xfamous lg la..
    nak famous org suma kenal..
    heheh

    kasi hadiah.
    tu dh tukar layout tuh..
    kire hadiah r tuh..

    ReplyDelete
  3. Nice info blog. Mantap!!!I like to share with bloggers and all of readers
    Keep in touch

    ReplyDelete
  4. author,
    wah tq..
    mantap ke..
    biasa2 jer..

    ReplyDelete
  5. Happy 1st aniversary 2ur blog Lia.... Kejap jer kan dah setahun.... Lepas ni umur pulak bertambah... hehehe... :)

    ReplyDelete
  6. ChiLaBaey's,
    yerla muz..
    kejap je setahun.
    dalam setahun tuh banyak gile kenangan yang ade.
    umur meningkat yang x brp suka nie..
    hehe

    ReplyDelete
  7. hepi besday to ur blog..

    thanx ek sbb link kn my blog..terharu i..hehe

    ReplyDelete
  8. esofagus,
    xper sbb kwn yg kenal..
    bkn xkenal.
    kwn 1 sekolah gak kan..

    anywas trimas..

    ReplyDelete
  9. hehe...happy blogging...nice blog anyway :)

    ReplyDelete
  10. cik EPAL,
    tq cik epal..
    welcome to my blog..
    haapy blogging too.. =)

    ReplyDelete
  11. appy bestday2
    huhu
    best blog pon ada bestday

    ReplyDelete
  12. joegrimjow.
    mestilah kene ade.
    orang pun ade besday.
    blog pun kene ade kan..

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers