CNY & Valentine are coming!!

1:19:00 AM

Last Sunday, I went hangout with my bff, Waddah.
Went to Queensbay Mall.
Do some shopping, window shopping, 'lepak'ing, walking, eating, 'gosip'ping..
Chinese New Year and Valentine celebration is everywhere.
Many type of decoration, lamp in red for CNY.
A lof of chocolates, teddy bear for dis coming valentine.
Great if celebrate the valentine with ur boyfriend/girlfriends.



Lamanya tak jejak kaki ke Queensbay Mall.
Yer lah sebelum nie kan ada kat Shah Alam kejap.
Tinggal Penang sekejap dah rindu teramat sangat.
Sebab makanan dan tempat kat Penang memang best di hati.


I MISS MY HOMETOWN.





Wah suma nya warna merah.
Sana sini.
Entrance pun decoration cantik.
Manusia pun ramai sangat.
Ramai yang shopping walaupun bukan raya puasa.
Sana sini sale melampau lampau.
Ish tak boleh dengan sale nie.
Tergoda iman.




Acctually, lama tak hangout dengan Waddah.
Dia ajak jupe & teman dia shopping.
Belikan hadiah untuk boyfriend dia.
Jelesnya orang ade boyfriend kan??
She want to celebrate valentine with her boyfriend.





Arrived at Queensbay Mall, after looking for parking about half an hour.
Terus pegi makan.
Lapar sesangat =)
Looking for fast food. Huh a lot people.
Finally we decided went to Chicken Rice Shop.
Sedap!!
Makan menu baru.




Chicken Rice Shop yang best!!
Nyum Nyum



I love my long hair.
Kalau boleh nak simpan panjang lagi.
Wahai rambut cepatlah tumbuh.



Waddah, my bff.
Makan dengan tak sabarnya.
Tak ajak pun kawan kat depan mata makan sesama.



Tersangat jatuh hati dengan teddybear yang cute-cute.
Coklat yang menarik.
Sempena Valentine nie banyak sangat teddybear dan coklat nie.
Tak ade sesiapa ke nak kasi kat tuan empunya blog nie.






Apsal la semua hadiah valentine mesti ade teddybear yang cute,
coklat yang banyak dan sedap,
dan dan bunga ros yang cantik.
Saya suka semua tuh.



Ade sesiapa nak kasi kat saya tak teddybear, coklat dan bunga?
Nak buat collection.
Coklat lak nak makan.


Tak salah kan celebrate valentine dengan kawan-kawan?
Tak perlukan boyfriend/girlfriend.

Lagi happening kan.



HAPPY VALENTINE DAY
to all couple.

&

HAPPY CHINESE NEW YEAR
to all chinese in Malaysia.


=)

You Might Also Like

20 inspiration

  1. Hee, couple ke tak couple ke. Rasenye I xpenah sambut @ berkesempatan untuk sambut sebab slalu timing salah! Hehe, anyway, mish my penang too T_T

    Hello Penang! I'll be there for this CNY! Hello SS! Miahaha

    ReplyDelete
  2. semuaaa merahhhhhh!!

    erkk
    len kali nak join la
    hehe

    ReplyDelete
  3. myfr3ak,
    yeke.
    sama la kite.
    anyway nak dtg penang.
    sure le jalan jem.
    dgr kata bila valentine ade rush.

    anyway ts drop ur cmmnt..
    ;-)

    ReplyDelete
  4. joegrimjow,
    iyer..
    yer. lenkali boleh la join.
    tp join ape ek??

    ReplyDelete
  5. Shahrul Tanaka Safeai,
    ape yg woooo?

    ;-)

    ReplyDelete
  6. nice picturre :) n u pun nice :)

    ReplyDelete
  7. rush during valentine?

    hehe, xpe :D i lepak sane with my old friend je. Mane ade lepak2 dgn gals bile lepak sane. Masing2 da lost contact.

    Anyway, CNY ni kat penang ke?

    ReplyDelete
  8. Happy Valentine Day & Chinese New Year.... Lia... Waduh2 merahnye makngah macam zaman dulu... hehehehe... :) Apa2 pun jaga diri baik2....

    ReplyDelete
  9. myfr3ak,
    ade kan.
    nak wat rush.
    dah kecoh.
    nak banteras sape yang sambut valentine le kut..

    CNY tuh Chinese New Year.

    ReplyDelete
  10. AQILAH,
    yeke.
    tapi kene cr boyfriend dulu la..
    ;-)

    ReplyDelete
  11. ChiLaBaey's,
    yup CNY selalu merah je kan..
    happy birthday muz..

    ReplyDelete
  12. ntoh la..rapunzel kepada mereka yg ingin menyimpan rambut pjg..hehe

    ReplyDelete
  13. happy cny & hepi valentine...abg eq celebrate valentine kat kolam mancing ikan je...hehe

    ReplyDelete
  14. esofagus,
    yeke..
    yg tu ke maksudnye..
    tak tau lak..
    tq..

    ReplyDelete
  15. eqbalzack,
    happy too..
    abg mnt amncing ke?
    xper la..
    isi masa terluang.

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers