Friendship Contest

1:31:00 AM



Klik sini untuk ke Friendship Contest



Tengah surfing tenet, masuk geng blogger,
tiba-tiba ternampak ada contest.
Friendship Contest.
Sesaja nak masuk.
Bagi ilang bosan.
Ramaikan kawan-kawan yang ada.
Syarat-syarat pun tak ada la susah mana pun.
Just letak pic kita bersama kengkawan jer.
Hadiah tak tau la dapat apa.
So dengan rela hati masuk contest ini.
Saja suka-suka =)

Blog tuan yang anjurkan Friendship Contest
http://bobotpink.blogspot.com





Gambar nie bersama kawan-kawan baik.
Kenangan bercuti di chalet Tok Bali, Kelantan.
Semester akhir di politeknik.
My girlfriends.
Bestfriends, Classmate & Housemates.
Kenal semasa orientasi politeknik.
Persahabatan kami sampai sekarang.
Kenal tak ada lah dari kecil tapi sentiasa bersama time study,
Itulah yang membuatkan hubungan kami rapat macam adik beradik.
Walaupun semua berjauhan dan bawa diri masing-masing,
Ada yang berkahwin, Ada yang bekerja,
Tapi tak lupa persahabatan kami.
Sesungguhnya sangat-sangat merindui insan-insan yang bernama sahabat baik saya ini.


Belle, Zuzu, Bai & Liezza.


I MISS U ALL..
FRIENDSHIP FOREVER.


You Might Also Like

13 inspiration

  1. lawa gambar..mmg friendship tul..:)

    http://www.keemzone.com/2010/02/friendship-contest/

    ReplyDelete
  2. 'AQILAH,
    tima kasih banyak2..
    just suka-suka je masuk.
    xmenang pun xper.
    just for fun..

    ReplyDelete
  3. Hazwan Hakim,
    yeke tima kasih banyak2..

    =)

    ReplyDelete
  4. wah..gambar atas sekali tuh sekxy ouh! :p

    ReplyDelete
  5. macam tu pon ada ka??
    contest apa la..
    hehehe..

    ReplyDelete
  6. emmetRaxor,
    yerla amet..
    dh org wat contest..
    kite join je la..
    suka2..

    ReplyDelete
  7. Gambar tu memang cantik sebenarnye... boleh menang kalau ada rezeki ni... :)

    ReplyDelete
  8. ChiLaBaey's,
    yeke bleh menang..?
    saje suka2 je muz msuk..

    ReplyDelete
  9. dian,
    tima kasih dian..

    welcome to my blog =)

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers