Jejak Kasih

7:26:00 PM



Jejak kasih bermula.
Setelah 10 tahun tak jumpa.
Memang betul-betul tak sangka akan jumpa balik kawan-kawan lama.



5 Wawasan tahun 1998


Tengok gambar sekolah rendah nak gelak lak.
Budak-budak lagi.
Saya yang mana satu.
Cari sendiri la.


Beruntung saman sekarang ade facebook kan.
So semua berjumpa balik di facebook.
Tima kasih Aisyah Ghani sebab scan dan upload gambar darjah 5 tuh.
Pastu tag semua orang.
Dari situ la baru tau kawan-kawan yang lain ada facebook.
Dari situlah terjadi reunion jejak kasih.
Siapa cakap facebook takde kebaikan ;-)



Walaupun 6 orang je yang datang,
Dah dapat mengubat rindu.
Anyway memang lama gila tak jumpa kan.
Reunion jemput semua orang.
Maklumlah masing-masing busy kan.


Small reunion pilih jumpa kat Queensbay Mall.
sebab dekat & senang nak meet everyone.
Walaupun selalu pergi sana & naik boring.
Kalau jumpa kawan-kawan tak rasa semua tuh.


Kami lepak, sembang, gosip kat KFC Queensbay Mall.
Banyak benda yang gosip.
Paling best sembang zaman sekolah rendah.
Bila teringat boleh tergelak sorang.


Me as Lia Clara, Aisyah Ghani, Liyana Idris, Harieda, Nurul Nadia & Daniaty.


After that, kami decide nak snap-snap picture kat luar Queensbay Mall.
kat Pantai Queensbay.




Credit to boyfriend Harieda.
sebab jadi mangsa kena snap-snap pic kami.



Rasa happy sesangat dapat jumpa kawan lama.
Best sangat perasaan tuh.
Malu bila nak jumpa tapi bila dah jumpa okay jer.
Boleh ramah & baik macam dulu.
Muka masing-masing tak berubah sangat.
Boleh cam la muka sorang-sorang.
Semua comel-comel & cantik-cantik.
& ada yang masih study & berkerjaya.
Bila jumpa tu bertegur sapa le.
Jangan segan-segan sebab kita dah jumpa kan.


Harap kita boleh buat reunion lagi pasni.
Bila semua cuti sem & free time.

;-)


You Might Also Like

2 inspiration

  1. hopefully boleh jumpa lg n lg ramai yg join.. =)

    ReplyDelete
  2. dania,
    harap cmtu la.
    ramai br best kan kan. ;-)

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers