Jejak Kasih

7:26:00 PM



Jejak kasih bermula.
Setelah 10 tahun tak jumpa.
Memang betul-betul tak sangka akan jumpa balik kawan-kawan lama.



5 Wawasan tahun 1998


Tengok gambar sekolah rendah nak gelak lak.
Budak-budak lagi.
Saya yang mana satu.
Cari sendiri la.


Beruntung saman sekarang ade facebook kan.
So semua berjumpa balik di facebook.
Tima kasih Aisyah Ghani sebab scan dan upload gambar darjah 5 tuh.
Pastu tag semua orang.
Dari situ la baru tau kawan-kawan yang lain ada facebook.
Dari situlah terjadi reunion jejak kasih.
Siapa cakap facebook takde kebaikan ;-)



Walaupun 6 orang je yang datang,
Dah dapat mengubat rindu.
Anyway memang lama gila tak jumpa kan.
Reunion jemput semua orang.
Maklumlah masing-masing busy kan.


Small reunion pilih jumpa kat Queensbay Mall.
sebab dekat & senang nak meet everyone.
Walaupun selalu pergi sana & naik boring.
Kalau jumpa kawan-kawan tak rasa semua tuh.


Kami lepak, sembang, gosip kat KFC Queensbay Mall.
Banyak benda yang gosip.
Paling best sembang zaman sekolah rendah.
Bila teringat boleh tergelak sorang.


Me as Lia Clara, Aisyah Ghani, Liyana Idris, Harieda, Nurul Nadia & Daniaty.


After that, kami decide nak snap-snap picture kat luar Queensbay Mall.
kat Pantai Queensbay.




Credit to boyfriend Harieda.
sebab jadi mangsa kena snap-snap pic kami.



Rasa happy sesangat dapat jumpa kawan lama.
Best sangat perasaan tuh.
Malu bila nak jumpa tapi bila dah jumpa okay jer.
Boleh ramah & baik macam dulu.
Muka masing-masing tak berubah sangat.
Boleh cam la muka sorang-sorang.
Semua comel-comel & cantik-cantik.
& ada yang masih study & berkerjaya.
Bila jumpa tu bertegur sapa le.
Jangan segan-segan sebab kita dah jumpa kan.


Harap kita boleh buat reunion lagi pasni.
Bila semua cuti sem & free time.

;-)


You Might Also Like

2 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident activewear Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest blogreview Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan jonlivia Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review productreview Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir sport Steamboat Stokin styleperformanceandyou Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai