The Last Airbender

3:40:00 PM


The Last Airbender

M. Night Shyamalan's latest is about Aang, a 10-year old successor to a long line of Avatars, who must put his childhood ways aside and stop the Fire Nation from enslaving the Water, Earth and Air nations.


Classification: PG13
Genre: Adventure / Fantasy
General Release Date: 05 Aug 2010
Running Time: 1 Hour 50 Minutes,
Distributor: United International Pictures
Cast: Cliff Curtis, Dev Patel, Jackson Rathbone, Nicola Peltz, Noah Ringer
Director: M. Night Shyamalan



Movie nie memang best sangat-sangat.
5 bintang kasi.
Sebelum nie tengok kartun nie kat Nickelodeon jer.
So sekarang dah movie.
Elemen api, air, tanah dan angin.
Animasi memang terbaik!
rasa cite nie ada sambungan lagi.
sebab Aang baru je belajar elemen udara dengan air.
Memang jatuh hati sama Aang.



Watak sama dalam kartun kan.
1) Aang
2) Zuko
3) Katara
4) Sukka



Watak-watak :

Aang (Noah Ringer)


Katara (Nicola Peltz)


Sokka (Jackson Rathbone)


Prince Zuko (Dev Patel)




Appa


P/S : Akan tengok movie nie sekali lagi.
Tengok movie lagi or beli dvd?



You Might Also Like

10 inspiration

  1. Saya pun dah sempat tonton minggu lepas dengan wife dan adik.... Lari kejap ke Damansara uruskan diaorang... Memang nak tengok sekali lagi... :)

    ReplyDelete
  2. best ke cite ni?
    ramai orang cakap tak best.
    tak tengok lagi plak..
    X)

    ReplyDelete
  3. ChiLaBaey's Spot,
    pakngah mmg best kan.
    sebab siapa tgk kartun dia.
    pastu tgk mivie mmg best la.

    ReplyDelete
  4. ak pn da tgk da..
    1st time lyn cte cmni..huhu..
    tu pn dr awl cte smpi akhir cte ak duk tny ezaf je..hahaha...
    ak bkn reti tgk cte cmni..tu y byk tny tu..hahaha...

    ReplyDelete
  5. liezza iz,
    kalau ko layan kartun dia.
    ko fhm je layan cite dia.
    aku kan suka kartun.
    tu yg tgk movie dia sgt.

    ReplyDelete
  6. watak tu da hampir sama yeh.ehe.
    lama jgk tak tgk wyg :P

    ReplyDelete
  7. kna tgk katon... baru fhm cita ni... awin tgk masa awal2 kua aritu... appa comeyy sgt2!!! hehehee... so ada lg 3 movie ni... hukk3... and apa dlm movie dia smua sma dlm katon... besh sgt2!!!

    ReplyDelete
  8. Shafie,
    yeke.
    so pergi tgk cepat.
    best tau!

    ReplyDelete
  9. AwinLaLaLa,
    yerla.
    lia tgk lmbt sbb xde masa.
    tu yg tgk lmbt.
    tp mmg suka cite cmnie.
    mmg sama cam kartun.

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers