Shopping online

12:50:00 PM

Shopping Online .
Online Shopping .

Saya pun tak tau.
Nape addict sangat dengan online shopping.
Apa yang best?


Anyway nie barang online yang dibeli sepanjang bulan Julai 2010.

Teddy and Bunny (Oversized Tee)
http://blackmilkproject.blogspot.com


Phoenix Gladiators (red)
http://thekookything.blogspot.com


Red Handbag
http://slicked.blogspot.com


Beg Zip
http://seniwany.blogspot.com/


Block Watch
http://blackmilkproject.blogspot.com


Leopard legging
http://nienahanie.blogspot.com


Anyway orang selalu tanya.
Asal tak beli barang yang dah ada.
Kat mall kan banyak.
Kadang-kadang barang di blog lagi cantik.
& takde jual kat mall.
Lagi satu saya jenis pantang tengok benda cantik & menarik skit.
Cepat terpengaruh.
Yerla manusia mata lain-lain.
Minat pun tak sama kan.
Ada benda bagi kite cantik.
Bagi orang tak cantik.
Normal things.
Adat dunia.



So sesiapa yang berminat beli barang online sama cam atas.
Boleh klik je link tuh.

You Might Also Like

12 inspiration

  1. wow lia..leopard legging..ngauuummm :)

    ReplyDelete
  2. nanti benda ni akan jadi trend nanti
    ;)

    ReplyDelete
  3. esofagus,
    tu r.
    lia pakai tu.
    semua org tgk.

    ReplyDelete
  4. joegrimjow ,
    mmg jd trend pun.
    ramai yg bisnes on9.

    ReplyDelete
  5. jom shopping dekat blog saya jugak

    ReplyDelete
  6. NHIDAYAT,
    kalau ade barang menarik.
    mesti i beli.

    ReplyDelete
  7. ceh zip beg..
    kau beli dua ke ya?

    ReplyDelete
  8. cikzuzu,
    satu je zuzu.
    pandangan depan dgn belakang..
    aku xtau nama ape.
    aku bubuh beg zip.
    heheh

    ReplyDelete
  9. wah..gle byk ko bli on9.
    .ak pn gile bli on9 gak..huhu...
    y dik zu wat tu pn ak minat gak..
    tp ak xtau nk plih kale ap..huhu

    ReplyDelete
  10. liezza iz,
    saje.
    nk try shopping on9.
    cm best je.
    adik zu wat cntik gak.
    ko amek yg colourful la.

    ReplyDelete
  11. Suka pada kasut merah tu, seksi.... hehehehe... :)

    ReplyDelete
  12. ChiLaBaey's Spot,
    yeke seksi.
    biasa je a pakngah.
    kaler menarik.

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers