makan free ;-)

10:59:00 PM


Kalau nak makan free mestilah pergi kenduri kahwin kan.
Selalunya kalau mama tak masak kat umah.
Nak pergi cari makan baik pergi kenduri.
Weekend lepas rasa beruntung.
Dimurahkan rezeki. Alhamdulillah.
Kawan-kawan ajak pergi makan-makan.
Kalau pergi kenduri takkan nak makan sahaja kan,
bagilah sedekah duit dalam sampul untuk keluarga pengantin.
Salam kaut orang panggil.


Firstly, nak ucapkan Selamat Pengantin Baru to one of my friend, Nadiah bt Mustafa.
9 Oktober 2010 tarikh keramat buat Nadiah.
Jadi isteri orang dan tamatkan zaman bujang nya.


Pengantin baru memang cantik hari tuh.
Dress merah hitam.
Memang cantik.
Sanggup bergambar dengan kami walaupun sibuk pergi outdoor photo shoot.



Me with pengantin.



Wedding cake.
& banner untuk tandatangan.


Sweet girls.
Nurul Nadia & Me.


Sweet couple.
Harieda & Fauzi.


Jejaka-jejaka.
Hilmi, Fauzi, Firdaus, Shahril, Fitri, Redzuan & Rashidy.


Nadia, Me, Harieda & Faranadia.


Snap-snap pic kenangan selepas makan nasi kenduri.
Kalau jumpa je mesti banyak topik nak sembang.
Rindu semua.



Pelamin yang simple dan cantik.


Kasihanilah dua jejaka ini.
Tolonglah cari jodoh untuk mereka.


So nie turn all da girls lak.


Me & Nadiah with pengantin.


Semua nak merobohkan pelamin.
Kalau pergi kenduri kahwin,
mestilah tak sah bergambar dengan pengantin kan.
Yang tu satu kebiasaan.



So lepas kenduri pergi makan laksa dengan Bayan Mutiara.
Lepak tepi laut dengan minum air kelapa.
Lepas makan semua balik rumah masing-masing.



Bila malam lak, jumpa balik ramai-ramai.
Rashidy ada buat Open House.
walaupun dah habis raya.
time tuh dah 1 Zulkaedah.
Makan free lagi.




Open house umah Shidy punyalah ramai.
Nasib baik dalam rumah ada tempat kosong.
Semua lepak dan makan kat meja makan.
Anyway, thankz Shidy.
semoga dimurahkan rezeki.
;-)


Ok friends,
see you again next day.





You Might Also Like

6 inspiration

  1. Anak mami ker kawan Lia tu.... ???? Bila mau datang KL....??? Nanti join contest saya yer... :)

    ReplyDelete
  2. ntahle pakngah.
    anak mami kut.
    dtg kl xtau lg la.
    contest apa pakngah buat!

    ReplyDelete
  3. Hari bermulalah contest Chilabaey's Spot... Jom join jom... Hadiah agak menarik juga tahun ni... :)

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog

Google+ Followers