Skyline Movie

11:44:00 PM


Skyline Movie

For me, cite nie tak best.
bagi 2 1/2 bintang je kut.
Tapi bila tengok wayang ramai2 dengan kawan2 semua jadi best kan.
Movie yang ending tak best.
Tak tau punca kenapa alien tu datang bumi.
Datang culik manusia, potong kepala & ambil otak manusia.
Manusia semua lupus.
Maybe ade the next series. Skyline 2.
Takpun memang ending macam tuh je.
So movie nie memang kena fikir sndiri la kan.



Minggu-minggu lepas, dah tak ingat bila.
Sebab dah lama baru nak update.
Lama tak tengok movie.
So kuar dengan kawan-kawan sekolah rendah.
Ke Batu Feringgi untuk tengok banglo untuk BBQ Disember ni.



Movie tickets for 7 person.



Muka happy jer semua.
Pic nie nak kenakan Fahim, bf Nadia.
Kasi dia jeles sebab tak dapat join kami tengok wayang.
;-p

You Might Also Like

6 inspiration

  1. ramai yg komen kata xbest
    aku pun hampir2 tertengok filem nih
    nasib
    hehehe

    P/S : Berapa Kutipan Filem 2 Alam? Kamu Tahu?....

    ReplyDelete
  2. I teringin nak nengok cite ni la hari tu.. sampai sekarang pun tak nyempat2! grrr

    ReplyDelete
  3. skylines?? bg 1 bintang boleh? aku x faham hapa benda tah alien tu wat kt bumi, yg 1 bintang tu pon aku bg sbb ending die cm touching ar sket ble hero yg dh jd alien tu knonnye protect gf die.. mst ade skylines 2 ni..

    ReplyDelete
  4. Ailyl Rozanna,
    takpun u cr dvd tgk kt umah je.
    lg puas hati la.

    ReplyDelete
  5. Vintage Rose,
    maybe ade skyline 2 takpun last ending cmtuh.
    mmg x fhm kan asal alien tu dtg bumi.
    cite tu dah best dah action.
    tp tu la cite takde motif.

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers