Zebra Girl

12:08:00 PM


Hye all.
Updating my blog.
Baru nak update sebab keletihan kerja.
Ok the story is...

Last weekend, habiskan masa dengan berjalan dan makan.
First, have my meal at Kapitan Chulia Street.
memang famous dan mengidam nak makan ayam tandoori.


Makan tak ingat.


Nasi Beriani Ayam


Ayam Tandoori + Cheese Naan

Di Kapitan, rasa menu yang paling famous 2 menu di atas la.
Sedap sangat!


Then, berjalan ke Komtar & Pragin Mall.
Nak survey cenderahati.
Ramai yang cakap Komtar macam dah takde pape.
Mana ada.
Komtar dah membangun ade Pacific, Georgetown White Coffee, Komtar Walk,
building tu masih maintain sebab ada staff goverment
& stesen bas Rapid Penang yang selalu lalu-lalang.




Minggu lepas, 27 November 2010,
opening 1'st Avenue mall.
dekat dengan Komtar & Pragin Mall.


1'st Avenue



Banyak kedai tak buka lagi sebab renovate.
So yang ada Parkson & kedai-kedai yang baru.
Semuanya ada sale.



1'st Avenue Mall nie ada 8 tingkat.
Dan yang paling best sekali tingkat 8,
boleh tengok view area Town.
ada glass balcony dan boleh duduk & nikmati angin.


View dari atas.
Boleh nampak Jelutong Ekspressway.
Nampak laut.


Balcony di tingkat 8.


& yang terakhir inilah gambar poyo saya yang nak dikongsikan.
Perlukan kata-kata semangat dan komen yang membina.



& jangan lupa HYPE my look at
http://lookbook.nu/claracancer




Nak tengok banyak gambar lagi.
boleh ke my 2nd blog.

visit my blog ya!
http://claraemilycancer.tumblr.com

December,
please be GOOD to me.
(:

You Might Also Like

12 inspiration

  1. sangat talented. nice picture. bila nak photoshoot sama2. hehe:P

    ReplyDelete
  2. Amirrah Zawani,
    hehe

    (:

    thankz drop ur cmmnt at my post.

    ReplyDelete
  3. ed shahir,
    talented ker?
    biasa je.
    nak photoshoot sama2..
    hehe malu la. (:

    ReplyDelete
  4. wahh...enjoy betul life clara skrg ni...

    ReplyDelete
  5. eqbalzack,
    manade abg eq.
    just aktiviti hujung mggu je.

    ReplyDelete
  6. perghh...kecurr liur tgh makanan tuh!

    heheh (^v^)

    ReplyDelete
  7. cantik jugaak pakai cardigan dulu baru pakai belt ekkkk! anyway, nice picccc!! sukaaa!!!! :)

    ReplyDelete
  8. Totin Jamain,
    ooh yeke.
    tima kasih.
    suka mix & match.

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers