landing on Beanseat watching Faster

11:27:00 AM

Hye guys and girls,
I want to updating my activity last weekend.
Actually I miss to watching movies.
I have only two days on my weekdays to spent on it.
Rest peacefully.
Bila boleh buat maraton movie nie?
Jom sesiapa temankan.



Faster
Movie latest & terhangat di wayang.
Lakonan The Rock.
Berunsurkan balas dendam.
5 bintang for this movie.




Konfius sebenarnya nak tengok movie kat mana.
Kat Queensbay Mall ke, Gurney, Pragin Mall.
Island Plaza jauh sangat.
Ok set tengok movie kat 1st Avenue.
searching movie kat cinema online ade cinema kat situ.
Hari tu pergi tak buka lagi.
Kalau cinema kat Bukit Jambul Kompleks,
Urmm dah tak best sebab dah macam duk Jakarta.
Ramai sangat warganegara Indon.
Eh lupa lak BJ dah update la sebaba ada MYDIN sekarang.
Dah Mai Dah.



Kebetulan bernasib baik, the cute cashier kat cinema TGV promote suruh tengok movie kat Beanseat. Ape tuh?
Then she reply beanseat like sofa.
TGV 1st Avenue je ada.



Tiket for beanseat.
RM12 normal price.
Tapi hari tu kena RM13 per person.
2 person = RM26



Masuk je cinema tengok seat. Best gila.
Tengokla cam sofa.
Cam katil pun ada.
Selesa. Empuk.
Baring dari awal movie sampai abis.



Okay, nie ada lagi gambar beanseat.
tengok tengok kat bawah.



Satu beanseat boleh duk 2 orang.
dalam cinema tuh ade 4 beanseats 1 row.
so 5 row x 4 = 20 beanseats
40 person in this cinema.


lagi satu lupa lak nak amek pic screen wayang.
Screen penuh satu wayang.
Sound memang best.


So jeles tak tengok gambar- gambar nie.
So cepat-cepat la pergi try okay.




After wayang, tengok ade kiosk Charmy Snow Ice.
ada gambar penguin.
So dah dapat tangkap apa yang my friend, Ida cakap icecream penguin.


Charmy Snow Ice


Selamat Menjamu selera!


Macam ice kacang pun ada.
Ais tu kisar dulu.
& then letak topping kat atas.
My flavor is peanut.
RM4.90 per cup.





Kononnya nak makan icecream kat balcony tingkat 8.
Tapi tak kesampaian sebab kunci.
Sebelum nie pergi boleh je jalan2 kat balcony tuh.
Ade cite kat entry nie.



Lepas balik dari movie balik umah terus online fb.
Post status kat fb pasal beanseat.
After that status, my friends call me ask about the beanseat?
Semangatnya korang.
Mesti excited kan.

;-)


You Might Also Like

4 inspiration

  1. tak pernah dengaq,
    GSC ada tak?
    nak kena p pulau plak kalau nak
    kelainan ni....jauh

    ReplyDelete
  2. areripe,
    br je ade.
    meh la penang tgk kat TGV 1st Avenue.
    GSC xtau le ade ke x.

    ReplyDelete
  3. Milia. Beanseat tu mcm menarik jaaa nanti nak p try laaa =)

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers