Tutti Frutti

1:08:00 AM

Gulliver's Travel 3D

Rasanya ramai dah tengok movie kan.
Movie nie memang best.
5 bintang kasi.
Kelakar habis.
Part yang paling best yang Gulliver buang air kena muka raja.
Time tuh memang gelak besar lak.
Best sebab ramai manusia yang kecik2.


Movie kali ni tengok dekat Island Plaza, Penang.
Dah lama mall nie xde wayang.
So baru je ada. Tapi semua wayang 3d je.


Tutti Frutti

Sebelum movie makan desert dulu.
First time makan nie.
Kat Island Plaza je yang ada Tutti Frutti.
Keje makan donut J.Co je.


Presentation kurang menarik.
Maklumlah first time bubuh yogurt sendiri.
Bubuh toping sendiri decorate sendiri.
Pasni makan akan lebih cantik lagi decoration.


Yogurt Tutti Frutti nie best.
Ada banyak Flavour.
Kali nie makan campur semua flavour.
Chocolate, Peach, Strawberi, Orange & tak ingat dah.
Toping pun ada buah strawberi, coklat, hazelnut.
seronok decorate tak ingat tapi xtau lagi kena berapa ringgit.


Photo time!


Sebelum bayar kat cashier,
yogurt akan ditimbang dulu.
So after timbang kene RM24 kut.
Terkejut kan tapi takpe kadang kala takpe kan.


Movie ticket for 5 person.


Posing with Harieda (:


Fauzi & Harieda.

Fitri, Me & Hilmi.


Enjoy our movie.
First time watching movie in 3D.
After movie, we went to Straits Quay again.
to see Christmas Eve celebration.
Happy hangout with friends.

;-)


You Might Also Like

4 inspiration

  1. tak pernah tengok cerita tu tapi dgr cerita mmg best...

    sedap nampak gambar buah2 tu.. fuhhhh

    ReplyDelete
  2. Admin,
    best tau cite tuh.
    g la tgk.

    tutti frutti mmg best.

    ReplyDelete
  3. ahh, tutti frutti tu nmpk sedapp. terliur. :)

    ReplyDelete
  4. asybedazzle,
    bukan nampak sedap.
    memang sedap pun la.

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers