Happy Birthday Siti :-)

7:35:00 PM


Hye all,
Updating my blog.
Last week, salah sorang my office mate birthday.
So we decided have our makan-makan at BumbleDee Cupcakes Cafe.
Dah lama cadang nak pegi ramai-ramai.



BumbleDee Cupcakes Cafe

Cafe ni banyak jual western food, ice blended drink & cupcakes.
di Ivory Plaza, Bukit Gambir, Penang. (pintu belakang USM)
Menu ada spaghetti, meatball, fries, fish & chip, grilled chicken, soup dan banyak lagi.
Ice blended ada flavour strawberi, mocha, chocolate dll.

Rasanya ramai orang Penang dah penah makan kat sini kan.



Cupcakes for birthday girl.
Ada macam-macam decoration & flavour.


& birthday girl, Siti.
Happy birthday Siti!!



& our menu is :


Lasagna


1/4 Roast Chicken with Spaghetti & Coleslaw


Spaghetti Meatballs


A lot of ready stock cupcakes with different decoration



Gambar kenangan with Liani, Siti & Naza.
Lepas nie mesti rindu saat nie.
Pemberian cupcakes sebagai hadiah.
Sorry Siti tak kasi hadiah.
Hope birthday kali ni bermakna buat Siti.





Memori bersama my officemate.
Lepas nie boleh ke kita snap pic camni lagi??
After this, 4 minus 1 become 3.
So sad ;-(


You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Google+ Followers