Happy birthday to me! Happy birthday Clara!

10:51:00 PM


Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to Lia Clara,
Happy birthday to me.


OMG today was my birthday!
terasa baru jer celebrate birthday.
Tapi yang tu last year punye birthday.
Ya allah, cepatnya masa berlalu.


Anyway thanks a lot to kawan-kawan yang wish.
Especially mr boyfie yang belanja my lunch.
Kali nie besday jatuh time weekdays.
Tak berapa best sebab hari kerja.
Kene buat kerja tapi mood nak birthday.


Sehari sebelum birthday,
sebelum pukul 12 dah terlelap,
sebab terlalu letih.


Apa yang saya azamkan, saya harapkan,

1) Firstly, I want a new lappy. Old lappy dah rosak.
2) Nak berusaha dan terus berjaya. Sebab bila rezeki datang dengan usaha saya sendiri, terasa puas hati dengan rezeki yang datang walaupun sedikit.
3) Nak majukan hidup & berjaya dalam bidang apa jua bidang dan kerjaya.
4) Umur sekadar angka bagi saya. Saya akan terus berusaha dan lakukan apa yang saya nak. Pedulikan apa orang cakap awak tu dah tua tak payah la itu ini. Ilmu dan maju dalam hidup bukan untuk orang muda tapi semua jenis peringkat dan usaha seseorang.
5) Nak tingkatkan ilmu agama. Sebab kite ni kadang-kadang cakap tau itu tau ini. Tapi kite hanya tau tapi tak mendalami.
6) Saya nak balas jasa parent & orang yang buat saya happy dan bahagia dalam hidup saya.
7) Saya nak aktif berblogger. I want to be a fashion blogger, famous blogger. hehhe maybe semua angan-angan kut.
8) I want to be a Happy person. Biarlah orang nak kata aku gila senyum sorang-sorang pun takpe.
9) I want a lot of friends.
10) Then, I LOVE K-POP. (Ni apa hal nie)
11) Married.... (Err.. ntahle. maybe lambat lagi kut)


Lastly,
HAPPY BIRTHDAY TO MYSELF.
LOVE MYSELF A LOT.



Ada sesiapa nak bagi hadiah tak?
Saya nak hadiah.


P/S : Takde niat nak hide facebook. Tersalah setting lak. Sorry yer.

You Might Also Like

2 inspiration

  1. Happy birthday Lia... Moga dipermudahkan segala urusan di dunia ni... Dan juga maju jaya dengan yang diusahakan... :)

    * Giler K-Pop sekarang yer... :)

    ReplyDelete
  2. @ChiLaBaey's Spot
    lia pun harapkan camtuh.
    harap tercapai semua cita-cita.

    memang minat kpop pun skrg nie. hehe

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers