Happy birthday to me! Happy birthday Clara!

10:51:00 PM


Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to Lia Clara,
Happy birthday to me.


OMG today was my birthday!
terasa baru jer celebrate birthday.
Tapi yang tu last year punye birthday.
Ya allah, cepatnya masa berlalu.


Anyway thanks a lot to kawan-kawan yang wish.
Especially mr boyfie yang belanja my lunch.
Kali nie besday jatuh time weekdays.
Tak berapa best sebab hari kerja.
Kene buat kerja tapi mood nak birthday.


Sehari sebelum birthday,
sebelum pukul 12 dah terlelap,
sebab terlalu letih.


Apa yang saya azamkan, saya harapkan,

1) Firstly, I want a new lappy. Old lappy dah rosak.
2) Nak berusaha dan terus berjaya. Sebab bila rezeki datang dengan usaha saya sendiri, terasa puas hati dengan rezeki yang datang walaupun sedikit.
3) Nak majukan hidup & berjaya dalam bidang apa jua bidang dan kerjaya.
4) Umur sekadar angka bagi saya. Saya akan terus berusaha dan lakukan apa yang saya nak. Pedulikan apa orang cakap awak tu dah tua tak payah la itu ini. Ilmu dan maju dalam hidup bukan untuk orang muda tapi semua jenis peringkat dan usaha seseorang.
5) Nak tingkatkan ilmu agama. Sebab kite ni kadang-kadang cakap tau itu tau ini. Tapi kite hanya tau tapi tak mendalami.
6) Saya nak balas jasa parent & orang yang buat saya happy dan bahagia dalam hidup saya.
7) Saya nak aktif berblogger. I want to be a fashion blogger, famous blogger. hehhe maybe semua angan-angan kut.
8) I want to be a Happy person. Biarlah orang nak kata aku gila senyum sorang-sorang pun takpe.
9) I want a lot of friends.
10) Then, I LOVE K-POP. (Ni apa hal nie)
11) Married.... (Err.. ntahle. maybe lambat lagi kut)


Lastly,
HAPPY BIRTHDAY TO MYSELF.
LOVE MYSELF A LOT.



Ada sesiapa nak bagi hadiah tak?
Saya nak hadiah.


P/S : Takde niat nak hide facebook. Tersalah setting lak. Sorry yer.

You Might Also Like

2 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident activewear Airport Althea Althea Korea Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest blogreview Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan jonlivia Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review productreview Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir sport Steamboat Stokin styleperformanceandyou Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai