Hari Jadian ku

3:18:00 PM

Bulan Jun 2011 dah berakhir.
Rasa sedih sebab rasa tak dapat menikmati betul-betul bulan Jun tuh.
Harap Julai bulan yang lebih baik.
Alkisah weekend yang lepas,celebrate my birthday with sibling and friends.
Takde lah buat besar-besaran.
Just simple.
buat kat umah.senang skit kan malas nak keluar.
Jemput pun kawan baik dan kawan rapat jer.

Selalunya my birthday tahun-tahun lepas celebrate kat luar.
Makan-makan, lepak-lepak.
Tahun nie jer rasa nak buat makan-makan kat umah.
Sebab birthday jatuh time kerja.
Memang tak seronok.
Pukul 11 sebelum birthday mata dah ngantuk.
Orang len wish birthday kat hp dengan facebook.
Kite dah nak tido sebab letih kerja.


Dah lama idamkan birthday party yang bertemakan pink.
yang tu merupakan salah satu my 2011 wishlist.
Harap tahun lepas dapat pink birthday gak.



Birthday girl.
Bila tengok pic nie tengok muka I macam budak.
Kurus kering pun ada.
Everything is pink.


Pintu nak masuk umah.
Belon-belon pink.



This one is my birthday cake.
Blueberry Cheesecake.
Very yummy. delicious.
Cake nie pun pink colour.
Suka sangat kek ni sebab cheese dia x muak.
Tapi kena sentiasa letak dalam peti ais.
Kek nie tempah kat Kak Lilyana.
Sebelum nie ade tempah kek gak sebelum ni.
Kak Lily buat macam2 kek tau.
Cupcakes, fondant, dll.
Anyone in Penang area yang nak tempah,
Just log on to this website.
http://lilylovecake.blogspot.com/



Apom Dot dot
Ini pun ditempah dari Kak Lily.
Bertemakan pink jugak.



All the menu.
Spaghetti Bolognese & Macaroni goreng hasil buatan sendiri.
;-)


& kawan-kawan.


Lastly, dapat hadiah.
Yay!


Thanks a lot kawan-kawan yang datang.
Anyway ada lagi yang datang tapi bateri kamera dah habis.
So tak sempat snap la.
& Mimi for the birthday present.
Malam tu keletihan sampai tertido dengan baju pink tuh.


P/S : Next year I want pink colour in my birthday.

You Might Also Like

2 inspiration

  1. sory lia.. cz xde hadiah...cz same2 besday la kan.. tapi thanks cz jmput...

    ReplyDelete
  2. @M[o]M[o]S[u]K[i]E ™
    that okay, xper janji dtg pun dh wat I happy.
    I hope u enjoy it. heheh ;-)

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers