Kenapa saya tak update blog?

8:47:00 AM


Kenapa saya tak update blog?



Sebab



Sebab


Saya malas.
Saya penat kerja.
Balik lewat.
Bila balik cari bantal busuk dulu.
Online laptop nak tengok facebook jap.


Inilah kehidupan seorang QS.


Meja bersepah dengan drawings (pelan).



Calculator saintifik dengan QS mmg tak dapat dipisahkan.
Sebab setiap hari setiap masa guna.
Bila pakai calculator biasa dah x reti guna.
Inilah barang yang rasa bertahan lama.
Pakai dari form 4 tuh.


Pandangan dari atas.
On the floor.
Drawings kena buka besar-besar.
Camnilah baru kata buat kerja.
BQ lama nak refer.
Sebab nak buat new BQ.


My dekstop yang selalu jadi teman setia.
Suka duka.
Takde dekstop nie kerja tak jalan la.
Tiap2 hari guna.


Bila dah penat camnilah jawabnya.
rasa selekehnya pergi kerja.
Tapi bila kerja banyak,
Kerja lagi penting dari penampilan.


Anyway, kalau orang yang kerja bahagian construction mesti akan faham.
Engineer ke, Architect ke, Project Manager ke.


Kenapa balik lmbat.
Pukul 10 tu kira awal la.
Pukul 12 kira lewat skit.
Penah juga la balik time subuh esok pagi datang opis balik.
Nak buat BQ. Nak buat Tender Dokumen.
Habis tu rehat jap sebab tender dok tengah jual.
Pastu datang lagi Tender Report.


Persoalan dah dijawab.


Ok dah.
Jom sambung kerja.
Selamat bekerja kawan-kawan.


Ya Allah,
bagilah aku dapat jalankan ibadah puasa dengan aman tahun ini.


P/S : Banyak movie tertinggal.
Bayangkan cite favorite Transformers pun tak tengok lagi.
Aduhai.

You Might Also Like

2 inspiration

  1. Samalah kita wahai Lia... Sekarang ni terlampau sibuk sampai blog pun terabai... Kadang2 jer dapat update... Hurmmm... Tak seperti selalu, balik jer dah letih.... :(

    ReplyDelete
  2. ChiLaBaey's Spot ,
    yerlah.
    harap pasni dapat cover balik nak update suma blog.
    ;-)

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers