Salam Ramadhan

11:39:00 PM

Rasanya masih belum terlambat,
nak wishkan kat semua,

Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak 1432.
Selamat Berpuasa 2011.

Kepada yang menunaikan umrah ketika bulan ramadhan nie,
Selamat Menunaikan Ibadah Umrah.
Doakan segala yang terbaik buat saya yer.



Pendapat tentang 3 hari berpuasa :


Taktau lah nape puasa kali ni buat saya lemah.
Maybe sebab tak sahur kut.
Sampai pitam di bazar ramadan kelmarin.
So dah tekad akan bahur sahur makan walaupun makan sikit je.
Kena minum banyak air dan makan VCO.


Saya tak rasa nak diet,
sebab tak diet pun bulan posa berat badan akan turun.
Tahun lepas, posa sampai kurus meleding.
Macam plywood.
Kesian.


Hope puasa kali nia buat saya happy,
Semoga ramadan kali ni bermakna buatku.


Harap dapat cuti raya panjang sebab nak p beraya.
Boleh berehat.
Dapat bonus raya. (Huhu dapatke)


Bulan posa ni janganlah banyak kerja.
Nak officemate yang best camnie sampai bila-bila.
tolonglah.


Nak buka puasa dengan kawan-kawan yang lama tak jumpa.
sebab masing-masing busy kan.


Jalan jem teruk la on the way nak balik rumah.
Selalu sampai nak dekat buka puasa.

Habis sudah bebelan.


Okay all,
Selamat Berpuasa.



You Might Also Like

2 inspiration

  1. Selamat berpuasa dan menyambut Ramadhan juga untuk awak Sis.... :)

    ReplyDelete
  2. slamat pose kpd kamu juga.. hehe..

    sabo ye duk dlm kete tu

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers