Acara tahunan

12:54:00 AM


Acara tahunan kami setiap tahun.
Buka puasa ramai-ramai.
Sebab bila dah dekat nak raya baru dapat jumpa.
Time tu la member yang student cuti.
Member yang keja cuti raya.
Semuanya ada.


Semua kawan kat sini adalah kawan-kawan yang paling rapat.
Sejak sekolah sampai sekarang.
Ada yang dari sekolah rendah.
Walaupun jauh, kawan tetap kawan.
Ini semua kawan sekelas time teknik dulu.


Lokasi kami buka posa kat Nurul Ikan Bakar.
Rakyat Pulau Pinang mesti kenal tempat famous nie.
Memang ramai gila yang kat sini.
Meja full kena buat tempahan awal.
Kalau last minute memang tak ada la.
Harga pun berpatutan.


Tahun lepas ada gak buka posa kat sini.
Dengan member sekolah rendah.
Klik sini untuk entry lepas.



Posing dulu sebelum makan.


Menu kali nie:


Ikan Siakap Tiga Rasa


Ikan Siakap Bakar


Daging masak merah


Kailan Ikan Masin


Sotong goreng tepung


Telur dadar


Nyum Nyum


Okay semua duk tunggu bila nak azan.



Kenyang sudah.



Sangat best bila ada event camnie.
Bila jumpa boleh bercerita.
Boleh tau kisah yang updated pasal masing2.
Sembang-sembang, Snap-snap picture.
Ada yang bertunang, single, student, kerja.



Solehah, Ida & Me.


Fazirul with two same name, Nadia & Nadiah.


Nyak & Nuries.


Ok senyum semua.


Lepas buka posa, semua cakap nak lepak tempat yang tenang.
So kiteorang pun decide lepak bawah Penang Bridge.
Hari tak hujan.
Duduk sambil tengok view Penang Bridge yang penuh dengan lampu.
Baru terasa cantiknya tempat lahir aku yer.


Ok last snap for that day.
Ok cantik tak pic nie?
;-)


Anyway, Thanks Nyak for all picture.
Bring your dslr & snap our picture.



Bila dah selalu hangout,
selalu jumpa,
tak sedar yang kami dah lama tinggal sekolah.
Rindu la.
rasa macam setahun dua tinggalkan SPM.


Kawan, terima kasih jadi kawan saya.
Friendship forever.
Harap tahun depan kita buka posa sama-sama lagi.
Insyaallah




P/S : Benci sebab my digital camera buat hal.
Kena beli baru ke?
Urmm


You Might Also Like

4 inspiration

  1. best kan dapat hang out together dengan kawan-kawan sekolah~

    salam perkenalan!

    ReplyDelete
  2. you look more sweet bila tepikan rambut depan, hihik.

    ReplyDelete
  3. @dhierayup,
    itulah kenangan.
    friendship sampai bila2.
    anyway thanks yer.

    salam perkenalan juga.

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers