Penang Bridge Run

1:06:00 PM

Every year, Penang Bridge Run adalah benda wajib yang selalu ada.
Rasanya semua rakyat Penang tau.
Penang Bridge kan tutup pada pukul 1.00 pagi dan buka pada pukul 10 pagi.
So semua orang akan ambil alternatif lain untuk cross ke seberang.
Berasak-asak nak nek feri.
Tahun nie Clara rasa teringin nak masuk.
Sebab sebelum ni busy dengan kenduri la ape la.


Penang Bridge Run ada banyak katergori.

Full Marathon starting time 2.00am
Half Marathon starting time 3.00am
10km run starting time 6.00am
Fun Run starting time 7.00am

setiap kategori baju nie lain-lain.
& jarak perjalanan pun tak sama.
Hadiah pun ada disediakan.


Semua orang akan dapat blue bag camni.
Alianz Penang Bridge Marathon 2011
Clara masuk Fun Run jer.
sebab buka atlit.
Masuk pun sekadar cari pengalaman.


Ini semua isi yang dalam blue bag.
Fun Run akan dapat yellow t-shirt.


Fun Run starting at Eastin Hotel.
Sampai je situ terus nampak semua dah lari.

Ramai-ramai pakai baju kuning.


Here is my brother.


Okay budak mana ni.
Baru start dah amek mineral water.



Hajat sebenar nak masuk Penang Bridge Run sebab nak rasa jalan atas Penang Bridge.
Sebab mana penah rasa berjalan atas Penang Bridge.
Kalau drive pecut potong memotong tak ingat.
So ini peluang yang ada.
Tengok view atas tuh cantik kan.
Time ni my bro dah lari tinggalkan I kat depan.


Tak banyak pic yang amek.
Pakai camera phone jer.
Anyway kaki sebenarnya dah sakit.
Sampai jer Queensbay Mall terus duduk buka kasut.
Tengok dua kaki dah merah.


Beli Sneaker baru untuk Penang Bridge Run.
semangat lebih.


Sebelum balik makan dulu kat Cargas Cafe.
sampai umah terus tido sebab tak cukup tido.
Tido dengan baju kuning tu la.



Selamat Pengantin Baru kawanku, Imah.
Semoga bahagia hingga ke anak cucu nya.

Petang tu lak pergi rumah member baik kahwin.
Pukul 5 baru sampai, kenduri dah nak habis.
kena tunggu pengantin balik dari outdoor photoshoot.


Thank for reading my ordinary blog.
;-)

You Might Also Like

6 inspiration

  1. Klu aku msuk mrathon, confirm pengsan hihi

    ReplyDelete
  2. @juleha.aripen
    eh jangan pengsan.
    kalau x lrat jalan je.
    kalau larat joging bukan lari.

    ReplyDelete
  3. wah..cantik tuan belog!hihi..rajinnya jalan-jalan..

    ReplyDelete
  4. ui...merentas desa skolah2 dulu pun separuh jalan aje...huuuuu stamina x cukup

    ReplyDelete
  5. @misz sheyla
    yang ni pun x berapa cukup.
    tak practice.
    tp boleh la.

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers