Free Gifts. Its a girl things ;-)

12:38:00 AM


Salam semua.
Rindu sama blog berhabuk ni.
Sian dia tak berupdate.


Okay kali ni nak kongsi bersama satu rahsia.
Siapa suka barang free?
Rasanya ramai suka benda percuma ni kan.
Senang je nak dapat tau.



Ni semuanya koleksi barang percuma yang dapat.
Banyak kan.
Tak payah bayar pun.
Kebanyakkannya pad, pantiliners, lipice, perfume, toner muka.



Librese

kali ni dapar free gift paling banyak.
Dapat pad dan pantiliners.
Boleh buat travel kits.
Simpan dalam kereta boleh kat opis pun boleh.
Kalau emergency senang je.



Laurier

yang ini dapat slim pad sahaja.



Carefree

yang ini dapat pantiliner jer.



Poise

yang ni bukan pad atau pun pantiliner.
Korang cari la sendiri brand Poise ni untuk apa.
Seronok nak free gift main isi je nama.



Kotex

ini pun dapat pantiliner.


Estee Lauder

dapat free trial krim pencerah Estee Lauder.


Habo Lado

yang ni dapat mini toner muka.
Boleh buat travel kit.
sebab comel je saiz dia.



Escada

yang ni dapat bauan perfume terbaru dari Escada.
sikit je la dapat.
Kalau nak banyak kena beli sebotol kat kedai la nampaknya.


Lipice

Yang paling kiut miut ni mini lipbalm dari lipice.
Memang comel.
Kalau tak simpan betul2 memang boleh hilang tau.


So camne?
Jeles tak tengok semua ni.
Korang nak tak semua ni?


Cara dia tersangat la senang.
Fill in your name, address, email & etc.
Wait for 2 or 3 weeks, the items will deliver to your home.


All the girls out there,
just find the items here

Malaysia Free Sample Giveaway

because they provide the best FREE samples and other deals in town.

Here their facebook :
https://www.facebook.com/MalaysiaFreeSampleGiveaway?sk=wall

Here their website :
http://malaysiafreesamplegiveaway.blogspot.com/




Malaysian Free Sample Giveaway akan provide macam2 free gifts and baucar harga murah untuk sesetengah benda.


Kadang-kadang, terasa untungnya jadi perempuan.
Sebab banyak perempuan dari barang lelaki kan kan.
Banyak sangat keistimewaan berbanding lelaki kan.



Okay nanti kite update facebook lagi yer.
Night all.
Nak tido sebab esok kerja.
;-)

You Might Also Like

1 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident activewear Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest blogreview Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan jonlivia Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review productreview Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir sport Steamboat Stokin styleperformanceandyou Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai