Free Gifts. Its a girl things ;-)

12:38:00 AM


Salam semua.
Rindu sama blog berhabuk ni.
Sian dia tak berupdate.


Okay kali ni nak kongsi bersama satu rahsia.
Siapa suka barang free?
Rasanya ramai suka benda percuma ni kan.
Senang je nak dapat tau.



Ni semuanya koleksi barang percuma yang dapat.
Banyak kan.
Tak payah bayar pun.
Kebanyakkannya pad, pantiliners, lipice, perfume, toner muka.



Librese

kali ni dapar free gift paling banyak.
Dapat pad dan pantiliners.
Boleh buat travel kits.
Simpan dalam kereta boleh kat opis pun boleh.
Kalau emergency senang je.



Laurier

yang ini dapat slim pad sahaja.



Carefree

yang ini dapat pantiliner jer.



Poise

yang ni bukan pad atau pun pantiliner.
Korang cari la sendiri brand Poise ni untuk apa.
Seronok nak free gift main isi je nama.



Kotex

ini pun dapat pantiliner.


Estee Lauder

dapat free trial krim pencerah Estee Lauder.


Habo Lado

yang ni dapat mini toner muka.
Boleh buat travel kit.
sebab comel je saiz dia.



Escada

yang ni dapat bauan perfume terbaru dari Escada.
sikit je la dapat.
Kalau nak banyak kena beli sebotol kat kedai la nampaknya.


Lipice

Yang paling kiut miut ni mini lipbalm dari lipice.
Memang comel.
Kalau tak simpan betul2 memang boleh hilang tau.


So camne?
Jeles tak tengok semua ni.
Korang nak tak semua ni?


Cara dia tersangat la senang.
Fill in your name, address, email & etc.
Wait for 2 or 3 weeks, the items will deliver to your home.


All the girls out there,
just find the items here

Malaysia Free Sample Giveaway

because they provide the best FREE samples and other deals in town.

Here their facebook :
https://www.facebook.com/MalaysiaFreeSampleGiveaway?sk=wall

Here their website :
http://malaysiafreesamplegiveaway.blogspot.com/




Malaysian Free Sample Giveaway akan provide macam2 free gifts and baucar harga murah untuk sesetengah benda.


Kadang-kadang, terasa untungnya jadi perempuan.
Sebab banyak perempuan dari barang lelaki kan kan.
Banyak sangat keistimewaan berbanding lelaki kan.



Okay nanti kite update facebook lagi yer.
Night all.
Nak tido sebab esok kerja.
;-)

You Might Also Like

1 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident (1) Activewear (2) AirAsia (1) Airport (2) Althea (2) Althea Korea (3) Aperio Natural (1) Award and Tag (40) Baju Kurung Moden (1) Basikal (1) Bateriku.com (1) BBQ (1) beautifulwithtropika (1) Beauty (14) Beauty Blogger (18) Beauty Product (22) Berrybright (1) Biscuit (1) Blog Review (64) Blogger Contest (5) Blusher (1) Body Scrub (1) Buddies Forever (77) Cafe (1) Cambodia (1) Cathay Pacific (1) Cenderahati (2) China (1) CNY (1) Coffee Srub (1) Collagen Blush Colour (1) Contest (5) Cream (1) Crew (1) Dessert (1) Dictionary (1) Dinner (1) Dragonair (1) Eating For Life (93) Ellvita (2) Emergency Triangle (1) Event (2) Femingra (1) Flamingo by The Beach (1) Flamingo Cafe (1) Flight (3) Food (14) Food Review (29) Food Reviw (1) Footlink (2) Footlink Penang (2) Forest Colour (1) Ghost Musuem (1) Glow Gelenggang (1) Great Wishes (62) Hair Product (3) Halal Food (11) Hari Raya Aidilfitri (1) Hari Raya Buffet (1) Himalaya (1) Himalaya Malaysia (1) Hong Kong (3) Hotel (6) Hotel Review (1) Hotpants (2) Ice Cafe (1) Iitalian food (1) Indonesia (16) Ipoh (2) Ipoh Bali Hotel (1) italian food (1) Johor (1) Jom Makan (1) Jonlivia (2) K-Pop (1) Kamus (1) Kebaya Moden (1) Kedai Pajak (1) Kek Lok Si Temple (1) KL Cafe (1) Klang Parade (1) Konsert (1) Korean Product (3) Krim (1) Kuala Kangsar (1) Kuala Lumpur (4) La Herballe Medi & Spa (1) Lady's Socks (1) Laksa Kuala (1) Lanafira (1) Lazada (5) Lazada Malaysia (5) Lovely Pink (3) lovetropika (1) Lunch Buffet (1) Macau (2) Makan Malam (1) Makeup (1) Malaysia (4) Marios Italian Restaurant (1) Medan (16) Medispa (1) Miscellaneous (25) Moisturising Cream (1) Movie Addicter (31) Museum (6) Nasi Lemak (1) naturalskincare (1) Nyonya (1) Nyonya Cuisine (1) Only In Penang (28) Pakaian Wanita (1) Party (1) Penang (53) Penang Cafe (12) Penang Food (27) Penang Halal Food (10) Penang Hotel (11) Penang Museum (6) Penang My Hometown (100) Penang Places (22) Penang Restaurant (8) Penang Spa (1) Peplum (1) Perak (1) Perfume (1) Personal Life (184) Phnom Penh (1) Postcard (1) Potato (1) Potato USA (1) Printcious (2) Product (15) Product Review (65) Produk (11) Produk Kecantikan (16) Produk Kesihatan (8) Projek Nasi Lemak (1) Projek Nasi Lemak Box (1) Promotion (1) Ramadan (11) Ramadan Buffet (9) Review (74) Seamless Socks (1) Selangor (4) Serum (1) Shah Alam (1) Shenzen (1) ShopBack (1) ShopBackMalaysia (1) Short Trip (4) shurahmalaysia (1) shurahmy. shurahariana (1) shurahpencerah (1) Siem Reap (1) Simply Delicious (3) Smartphone (1) Souvenir (2) Sport Attire (2) Staycation (1) Steamboat (1) Stokin (1) Stylo Shot from My Closet (12) Sunday Buffet Lunch (1) Suplemen (1) Sushivid (1) Susu Kambing (2) syampu (1) Terangganu (4) Thailand (1) Trang (1) Travel (1) Traveloka (3) TV Show (1) Vacation Trip (43) viva la pasta (1) wanitaberhijab (1) WD-40 (2) Wordless Wednesday (7) Zuhai (1)