Semakin pulih.

2:23:00 PM

Salam semua.
Salam Jun 2012
Lama nak update tapi tak terupdate blog ni.
terlalu busy dan terlarat tangan nak menaip.
Tapi hati rindu sama blogspot.


Ramai yang selalu tanya,
Lia are you okay?
Dah fully recover ke?
Okay ke?
Dah sihat ke?


Banyak sangat soalan.
Pergi mana kat luar ke.
kat facebook takpun twitter.
Terima kasih banyak2.
Saya tau ramai orang sayangkan saya dan ambil berat tentang diri yang tak seberapa ni.
Secara langsung dan tak langsung.


Syukur alhamdullilah Clara dah makin sihat.
Dah kerja macam biasa, drive pergi kerja, join flea market macam biasa,
siap boleh pergi Queensbay jalan laju-laju & siap boleh travel sana sini.
Takde lah sakit macam pas operation.
Cuma sekarang lepas operation,
badan terasa cepat letih.
Terasa cepat penat. Bukan sengaja.
Ada tanya pengalaman my click yang pernah operation,
dia cakap memang pas operation kita kan cepat penat. Antibodi kite lemah.
My click suggest suruh ambil multivitamin @ supplement untuk badan.
Anyone else tau x?
Kalau ade boleh suggestkan.



Nie muka selepas operation tempoh bulan lalu.
time ni plaster besar tampal kat leher.
Seminggu pakai plaster sampai jumpa doktor pula untuk buka.


Rasa janggal sangat pas operation.
Lepas buka plaster rasa leher lain macam.
Serius rasa segan dan malu.
Sebab sekarang kat leher jasi satu line panjang.
Take time untuk pulih parut tuh.
Okay haritu Clara kena 13 stapler.
Mesti ramai yang ngeri tapi betul la.
Tak jahit pun.
Takpe la janji semuanya semakin pulih.




Hadiah coklat Ferrero Rocher dari officemate.
Terima kasih my boss & my officemate yang datang melawat.


Clara nak wish sekali lagi terima kasih kat semua orang yang mengambil berat, bertanya khabar, datang melawat, yang hadiahkan coklat & kek.
Family & orang yang rapat.
Banyak tolong bawa ke sana ke sini.
Bawa ke hospital & & macam2 lagi.
Sayang semua!

;-)






You Might Also Like

2 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident (1) Activewear (2) AirAsia (1) Airport (2) Althea (2) Althea Korea (3) Aperio Natural (1) Award and Tag (40) Baju Kurung Moden (1) Basikal (1) Bateriku.com (1) BBQ (1) beautifulwithtropika (1) Beauty (14) Beauty Blogger (18) Beauty Product (22) Berrybright (1) Biscuit (1) Blog Review (64) Blogger Contest (5) Blusher (1) Body Scrub (1) Buddies Forever (77) Cafe (1) Cambodia (1) Cathay Pacific (1) Cenderahati (2) China (1) CNY (1) Coffee Srub (1) Collagen Blush Colour (1) Contest (5) Cream (1) Crew (1) Dessert (1) Dictionary (1) Dinner (1) Dragonair (1) Eating For Life (93) Ellvita (2) Emergency Triangle (1) Event (2) Femingra (1) Flamingo by The Beach (1) Flamingo Cafe (1) Flight (3) Food (14) Food Review (29) Food Reviw (1) Footlink (2) Footlink Penang (2) Forest Colour (1) Ghost Musuem (1) Glow Gelenggang (1) Great Wishes (62) Hair Product (3) Halal Food (11) Hari Raya Aidilfitri (1) Hari Raya Buffet (1) Himalaya (1) Himalaya Malaysia (1) Hong Kong (3) Hotel (6) Hotel Review (1) Hotpants (2) Ice Cafe (1) Iitalian food (1) Indonesia (16) Ipoh (2) Ipoh Bali Hotel (1) italian food (1) Johor (1) Jom Makan (1) Jonlivia (2) K-Pop (1) Kamus (1) Kebaya Moden (1) Kedai Pajak (1) Kek Lok Si Temple (1) KL Cafe (1) Klang Parade (1) Konsert (1) Korean Product (3) Krim (1) Kuala Kangsar (1) Kuala Lumpur (4) La Herballe Medi & Spa (1) Lady's Socks (1) Laksa Kuala (1) Lanafira (1) Lazada (5) Lazada Malaysia (5) Lovely Pink (3) lovetropika (1) Lunch Buffet (1) Macau (2) Makan Malam (1) Makeup (1) Malaysia (4) Marios Italian Restaurant (1) Medan (16) Medispa (1) Miscellaneous (25) Moisturising Cream (1) Movie Addicter (31) Museum (6) Nasi Lemak (1) naturalskincare (1) Nyonya (1) Nyonya Cuisine (1) Only In Penang (28) Pakaian Wanita (1) Party (1) Penang (53) Penang Cafe (12) Penang Food (27) Penang Halal Food (10) Penang Hotel (11) Penang Museum (6) Penang My Hometown (100) Penang Places (22) Penang Restaurant (8) Penang Spa (1) Peplum (1) Perak (1) Perfume (1) Personal Life (184) Phnom Penh (1) Postcard (1) Potato (1) Potato USA (1) Printcious (2) Product (15) Product Review (65) Produk (11) Produk Kecantikan (16) Produk Kesihatan (8) Projek Nasi Lemak (1) Projek Nasi Lemak Box (1) Promotion (1) Ramadan (11) Ramadan Buffet (9) Review (74) Seamless Socks (1) Selangor (4) Serum (1) Shah Alam (1) Shenzen (1) ShopBack (1) ShopBackMalaysia (1) Short Trip (4) shurahmalaysia (1) shurahmy. shurahariana (1) shurahpencerah (1) Siem Reap (1) Simply Delicious (3) Smartphone (1) Souvenir (2) Sport Attire (2) Staycation (1) Steamboat (1) Stokin (1) Stylo Shot from My Closet (12) Sunday Buffet Lunch (1) Suplemen (1) Sushivid (1) Susu Kambing (2) syampu (1) Terangganu (4) Thailand (1) Trang (1) Travel (1) Traveloka (3) TV Show (1) Vacation Trip (43) viva la pasta (1) wanitaberhijab (1) WD-40 (2) Wordless Wednesday (7) Zuhai (1)