Semakin pulih.

2:23:00 PM

Salam semua.
Salam Jun 2012
Lama nak update tapi tak terupdate blog ni.
terlalu busy dan terlarat tangan nak menaip.
Tapi hati rindu sama blogspot.


Ramai yang selalu tanya,
Lia are you okay?
Dah fully recover ke?
Okay ke?
Dah sihat ke?


Banyak sangat soalan.
Pergi mana kat luar ke.
kat facebook takpun twitter.
Terima kasih banyak2.
Saya tau ramai orang sayangkan saya dan ambil berat tentang diri yang tak seberapa ni.
Secara langsung dan tak langsung.


Syukur alhamdullilah Clara dah makin sihat.
Dah kerja macam biasa, drive pergi kerja, join flea market macam biasa,
siap boleh pergi Queensbay jalan laju-laju & siap boleh travel sana sini.
Takde lah sakit macam pas operation.
Cuma sekarang lepas operation,
badan terasa cepat letih.
Terasa cepat penat. Bukan sengaja.
Ada tanya pengalaman my click yang pernah operation,
dia cakap memang pas operation kita kan cepat penat. Antibodi kite lemah.
My click suggest suruh ambil multivitamin @ supplement untuk badan.
Anyone else tau x?
Kalau ade boleh suggestkan.



Nie muka selepas operation tempoh bulan lalu.
time ni plaster besar tampal kat leher.
Seminggu pakai plaster sampai jumpa doktor pula untuk buka.


Rasa janggal sangat pas operation.
Lepas buka plaster rasa leher lain macam.
Serius rasa segan dan malu.
Sebab sekarang kat leher jasi satu line panjang.
Take time untuk pulih parut tuh.
Okay haritu Clara kena 13 stapler.
Mesti ramai yang ngeri tapi betul la.
Tak jahit pun.
Takpe la janji semuanya semakin pulih.




Hadiah coklat Ferrero Rocher dari officemate.
Terima kasih my boss & my officemate yang datang melawat.


Clara nak wish sekali lagi terima kasih kat semua orang yang mengambil berat, bertanya khabar, datang melawat, yang hadiahkan coklat & kek.
Family & orang yang rapat.
Banyak tolong bawa ke sana ke sini.
Bawa ke hospital & & macam2 lagi.
Sayang semua!

;-)






You Might Also Like

2 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident activewear Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest blogreview Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan jonlivia Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review productreview Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir sport Steamboat Stokin styleperformanceandyou Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai