Semakin pulih.

2:23:00 PM

Salam semua.
Salam Jun 2012
Lama nak update tapi tak terupdate blog ni.
terlalu busy dan terlarat tangan nak menaip.
Tapi hati rindu sama blogspot.


Ramai yang selalu tanya,
Lia are you okay?
Dah fully recover ke?
Okay ke?
Dah sihat ke?


Banyak sangat soalan.
Pergi mana kat luar ke.
kat facebook takpun twitter.
Terima kasih banyak2.
Saya tau ramai orang sayangkan saya dan ambil berat tentang diri yang tak seberapa ni.
Secara langsung dan tak langsung.


Syukur alhamdullilah Clara dah makin sihat.
Dah kerja macam biasa, drive pergi kerja, join flea market macam biasa,
siap boleh pergi Queensbay jalan laju-laju & siap boleh travel sana sini.
Takde lah sakit macam pas operation.
Cuma sekarang lepas operation,
badan terasa cepat letih.
Terasa cepat penat. Bukan sengaja.
Ada tanya pengalaman my click yang pernah operation,
dia cakap memang pas operation kita kan cepat penat. Antibodi kite lemah.
My click suggest suruh ambil multivitamin @ supplement untuk badan.
Anyone else tau x?
Kalau ade boleh suggestkan.



Nie muka selepas operation tempoh bulan lalu.
time ni plaster besar tampal kat leher.
Seminggu pakai plaster sampai jumpa doktor pula untuk buka.


Rasa janggal sangat pas operation.
Lepas buka plaster rasa leher lain macam.
Serius rasa segan dan malu.
Sebab sekarang kat leher jasi satu line panjang.
Take time untuk pulih parut tuh.
Okay haritu Clara kena 13 stapler.
Mesti ramai yang ngeri tapi betul la.
Tak jahit pun.
Takpe la janji semuanya semakin pulih.




Hadiah coklat Ferrero Rocher dari officemate.
Terima kasih my boss & my officemate yang datang melawat.


Clara nak wish sekali lagi terima kasih kat semua orang yang mengambil berat, bertanya khabar, datang melawat, yang hadiahkan coklat & kek.
Family & orang yang rapat.
Banyak tolong bawa ke sana ke sini.
Bawa ke hospital & & macam2 lagi.
Sayang semua!

;-)






You Might Also Like

2 inspiration

  1. Saya doakan yang terbaik untuk Lia dan moga cepat sembuh... Ceria2 selalu yer... :)

    ReplyDelete
  2. @ChiLaBaey's Spot
    terima kasih pakngah.
    lia selalu harap mcm tuh.
    sentiasa sihat.

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers