My Last Birthday on 22 June 2012

1:01:00 AM


Salam semua.
Syukur alhamdulillah Tuhan bagi kesempatan kat tuan blog untuk update.

Entry ni tempoh bulan yang lalu.
Baru nak update.
Kemalasan akhirnya terubat.
Yay!
Okay nie my quick update!

My Last Birthday

Birthday Clara lepas, busy dengan kerja.
Semua orang wish & tanya dapat hadiah apa ek.
Sedangkan diri duk membusykan diri mengadap kerja dan komputer dari kul 8.00 pagi sampai 8.00 malam.
Memang bukan buat kerja buruh.
Tapi kerja guna otak memang penat dari guna tenaga.
Banyak fikir boleh stress.
Balik nak tido ja.




My birthday cake.
Strawbery Marshmallow Cheese  from Secret Recipe 






Thanks kepada mereka-mereka ni sebab celebrate besday Clara.
Siap small BBQ kat tempat yang kecik ni.


Muka happy dapat kek!
Penat balik kerja pun berbaloi!


 Nyanyi time!
In the Dark!
Meh kerumun tiup lilin ramai-ramai.
Make a wish first.


Potong-memotong.
Bahagi sama banyak.
Jom makan kek! 


Okay besday girl dah penat.
Time to go back home.


Anyway, Thanks to Cikant.
for BBQ & cake!
& for all my friends!


Selamat Berpuasa semua!

P/S : Nape aku nampak kurus kering sangat kat sini!



You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Google+ Followers